Tabu
Image default
LIFE & LOVE What's hot

Cinci lucruri pe care femeile le pot face, pe când bărbaţii nu!

Deşi se militează pentru egalitatea între sexe, întotdeauna vor exista lucruri pe care bărbaţii pot să le facă şi femeile nu, dar şi viceversa. În acest sens, iată câteva dintre lucrurile pe care le pot face femeile, pe când bărbaţii nu:

1.Să ceară ajutor când s-au rătăcit. Chiar dacă misoginii vor spune că femeile se rătăcesc mereu, ei bine, femeile măcar au curajul de a o recunoaşte şi de a cere ajutor. Bărbaţii în schimb, preferă să izbească GPS-ul de bordul maşinii, decât să recunoască posibila rătăcire.

2.Să aibă atenţia distributivă. Femeile pot vorbi la telefon cu prietenele lor, face maioneză cu mixerul şi să-şi urmărească odrasla, în schimb, un bărbat nu se poate concentra la nimic altceva atunci când se uită la un meci, sau când se străduieşte să-şi aleagă şosetele.

3.Să plătească facturi. Femeile sunt capabile de amabilitate chiar şi când este vorba de plata unei factură. Este demonstrat faptul că bărbaţii sunt mai puţini amabili şi mai puţin răbdători când vine vorba de o plată pe care trebuie să o facă. Să nu mai spunem de stat la cozi. Bărbaţii sunt în stare să stea cu o undiţă în mână o zi întragă, dar jumătate de oră de stat la cozi pentru o factură este un calvar.

4.Să se ocupe de curăţenie. Nu numai că femeia este capabilă să se ocupe atât de vestimentaţia ei, cât şi de cea a partenerului, dar poate să menţină curăţenia într-o casă pe care bărbatul nu este în stare nici măcar să o observe.

5.Să scape de o amendă. Deşi răutăcioşii vor spune că acest atu este datorat admiraţiei pe care bărbaţii o au faţă de femei, de fapt, lucrurile stau altfel. Femeile sunt mai puţin recalcitrante şi mai calme atunci cînd sunt supuse unui control al poliţiştilor, de exemplu. Femeile îşi vor recunoaşte într-adevăr faptele şi îşi vor primi pedeapsa resemnate, motiv pentru care, de multe ori, femeile scapă cu basma curată.

ARTICOLE SIMILARE

FOTO: Printul George la 1 an!

realitatea

Mihaela Radulescu consuma multe calorii seara! Sufera din dragoste?

PUDDING …cu piept de pui /FOTO & reteta/ Adriana Parissi propune desert turcesc surpriza: PUDDING

10 greseli de frumusete pe care le poti face iarna

Fotografii cu Carmen Brumă în a 7-a lună de sarcină

Fiica lui Catherine Deneuve – noua imagine Fendi

1 comentariu

13 mituri despre bărbați pe care presa le crede 5 January 2015 at 6:29

[…] Exemplu neaoș aici. […]

Răspunde

Scrie un comentariu