Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să cumperi cadouri recesioniste

Dacă anul trecut ai pregătit sub brad cadouri extravagante pentru cei dragi, la gândul că criza economică va trece mai repede decât un trend, ei bine, se pare că se anunță un 2010 modest. O fashionista adevărată nu se îngrijorează prea tare, din contră, pentru ea e o provocare să găsească cele mai chic lucruri la prețuri minuscule.

Peste mai puțin de două luni e Crăciunul și te gândești de pe acum să faci liste de cumpărături.
Fixează-ți un buget pentru fiecare cadou și calculează în final care este suma totală pe care va trebui să o cheltui.

Dacă ai mai mult timp la dispoziție, magazinele second hand sunt adevărate comori în care poți găsi cadouri speciale, de la haine so vintage și până la viniluri, cărți și albume vechi și jucării. Pentru agende speciale, ai magazinele Cărturești și Colour. Pentru băutorii de ceai asezonat cu biscuiți cu unt și zahăr candel, ai Demmers Teehaus, un butic cu arome amețitoare, mai ales cele de vanilie și scorțișoară.

Cumpără jurnale de modă vechi, din anticariate. În loc de felicitările cu reni epuizați și mult sclipici, oferă cărți poștale vechi, pe care le găsești pe la târgurile vintage sau în buticurile cu vechituri.
La finalul lui noiembrie începe Gaudeamus. O carte e cadoul perfect de Crăciun.

Dacă bugetul tău este minim, gândește-te ce comori ascund dulapurile tale. Există câteva rochii și bluze care știi că le-au plăcut prietenelor cele mai bune. Ambalează-le chic, legate cu o fundă iar surpriza va fi extremă ! Până la urmă, să oferi ceva din garderoba ta e un gest mai mult decât frumos !
 
Ca să stai liniștită în decembrie, ideal ar fi să ai pregătite toate cadourile din timp. Să te concentrezi doar asupra achiziționării bradului – neapărat unul în ghiveci – și cum să îl impodobești, minimalismul e pe val. La Violeta’s Vintage Kitchen (în București) sunt organizate cursuri de copt cozonaci, la finalul lui noiembrie. Dacă ești pasionată de gătit, intră pe  www.violetas.ro pentru mai multe detalii.
Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, așa că profită din plin !

ARTICOLE SIMILARE

Drama Monicăi Gabor: «Am fost violată şi vândută pe 1.000 de dolari»

„Lockdown”, desemnat cuvântul anului 2020 de dicţionarul Collins

Andreea Damian

Ai grijă ce-ți dorești de Valentine-™s Day!

realitatea

Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

Andreea Damian

Noile recomandări OMS: copiii sub 3 ani nu trebuie expuși deloc ecranelor

Andreea Damian

Iulia Albu o critica pe Loredana: ”Este vulgară, parcă nu o mai recunosc. A căzut într-o extremă care nu îi face cinste”

Scrie un comentariu