Tabu
lifestyle

Ce mănâncă Gabriela Cristea ca să slăbească! Uite dieta care a ajutat-o să piardă 16 kg


Cu această dietă, Gabriela a “topit” 16 kilograme. “Am fost mai slabă de atât. În liceu aveam 48 de kilogarme. Acum am undeva între 53 şi 54 de kilograme”, a spus Gabriela Cristea.

Dimineaţa ia un mic dejun “copios” cu fulgi de ovăz şi iaurt degresat, nuci, seminţe de in, dovleac sau de floarea soarelui, apoi urmează o gustare de fructe. Nutriţionistul Vera Daghie, cea care a ajutat-o să slăbească, i-a dat voie să mănânce şi banane, deşi în multe diete sunt interzise, pentru că îngraşă.

“Mânânc puţin şi des. Fructele le pot consuma dimineaţa şi pe stomacul gol. Nu vreau însă să mai văd ananas. M-am săturat de el. Am mâncat foarte mult!”, a povestit Gabriela Cristea pentru Click.ro, invitată specială la lansarea cărţii “Diete personalizate” a nutriţionistului Vera Daghie.

La prânz, vedeta mânâncă salată cu carne, sau cu brânzeturi, însă se declară o pofticioasă, aşa că i se mai face dor şi de o tocăniţă. “Nu îmi permit să mănânc numai la restaurant, aşa că mă opresc la supermarket şi îmi cumpăr cele necesare, ca să-mi fac o salată la birou. Nu e nicio ruşine să faci acest lucru, mai ales dacă te interesează sănătatea ta. Tocăniţă mai manânc şi gătesc şi eu unele sosuri, dar să nu curgă grăsimea din ele”, a explicat Gabriela.

Gustarea de la ora 17.00 e de departe preferata ei. “Aici am prăjituri. Mi le fac singură, cu creme sau cu fructe. Pot să mănânc dulciuri de trei ori în două săptămâni. Am voie şi ciocolată, dar neagră”, a completat ea.
Cina constă în legume la grătar, însoţite de peşte, fructe de mare sau carne de curcan. “De Crăciun pot să mânânc sarmale, iar de Revelion, salată boeuf”, a spus vedeta. Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie şi ceaiuri obişnuite, nu de slăbit.

ARTICOLE SIMILARE

Emma Thompson: Audrey Hepburn nu avea talent

realitatea

David Hasselhoff, spitalizat cu forța

realitatea

Record de încasări pentru “Mission Impossible – Ghost Protocol”

realitatea

Michael Douglas și-ar putea pierde vocea din cauza cancerului la gât

realitatea

Amy Winehouse este la un pas de moarte

realitatea

Premieră Subaru pentru România

realitatea

Scrie un comentariu