Home > Fără categorie > Lauryn Hill, însărcinată cu cel de-al şaselea copil

Lauryn Hill, însărcinată cu cel de-al şaselea copil

Lauryn Hill este însărcinată cu cel de-al şaselea copil. Vedeta are deja 5 copii de 13, 12, 9, 7 şi 3 ani, iar anunţul noii sarcini a fost făcut la finalul concertului pe care ea l-a susţinut pe 4 iunie în Detroit. Hill a declarat la momentul respectiv că va lua o pauză pentru că trebuie să nască. Surse apropiate interpretei au declarat că aceasta va naşte undeva spre sfârşitul acestui an. Lauryn nu a precizat cine este tatăl copilului, iar acest lucru este destul de incert dat fiind faptul că ea se tot desparte şi împacă cu soţul ei, Rohan Marley.

În urmă cu ceva vreme ea chiar a glumit pe seama faptului că aduce pe lume atâţia copii: “Nu ştiu ce se întâmplă cu mine, dar o tot ţin în făcut copii. Nu ştiu, poate sunt cea mai fertilă femeie din America!”.

În 2007, fostul ei coleg de la Fugges, Wyclef Jean, declara că Lauryn are nevoie urgentă să se intereneze la o clinică psihiatrică: “Lauryn Hill ar trebui să meargă la un psihiatru. Punct. Să ceară ajutor. În momentul ăsta cred că e nevoie de o intervenţie din partea lui Dumnezeu pentru ca ea să se mai schimbe, atât de nebună e!”.


Comenteaza acest articol

Lauryn Hill, însărcinată cu cel de-al şaselea copil

by realitatea   1 min
1