Tabu
Image default
lifestyle

Răcaru prinde aripi

Dupa cinci ani in pozitia de director general al Blue Air, Gheorghe Racaru renunta la conducerea companiei intr-un moment delicat: competitia este acerba, iar asupra capitolului “finante” plutesc mari semne de intrebare. “In mai a.c. se implinesc fix cinci ani de cand am fost prima data contactat de proprietarul companiei”, spune cu nostalgie Gheorghe Racaru, amintindu-si ca la prima discutie cu Nelu Iordache, in primavara lui 2004, Blue Air era doar o idee.

De doua ori director al transportatorului national TAROM – in intervalele 1991-1993 si 1997-2000 – si o data director al Companiei Societatilor Hoteliere Grand, care a dezvoltat hotelul JW Marriott, Racaru era in 2004 una din cele mai bune optiuni pe care omul de afaceri Nelu Iordache le avea la indemana. Acum, Iordache spune ca Racaru a fost avansat in cadrul grupului de firme pe care le controleaza, urmand sa ocupe pozitia de director de strategie si dezvoltare. Mai exact, detaliaza Racaru, cele sapte companii controlate de Iordache se vor uni intr-o structura de holding, care nu are un nume deocamdata, in contextul in care o parte din integrare – cea financiara – a fost deja realizata.

Din holding vor face parte – pe langa Blue Air – Romstrade (constructii de drumuri si poduri), Blue Travel (agentie de turism), Jay Part (firma de proiectare), Direct Aero Service (inchirieri de masini si de elicoptere), precum si o ferma de pomi fructiferi care se intinde pe o suprafata de circa 100 de hectare in judetul Giurgiu. Cititi mai multe despre Gheorghe Racaru in numarul 103 al revistei MONEY EXPRESS. (De Fulvia Meirosu) 

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey şi Nick Cannon au ales numele copiilor

realitatea

Pepsi ergo Pepsi

realitatea

“Pirații din Caraibe” caută actrițe fără silicoane pentru Johnny Depp

realitatea

CATARINA, studenta din Brazilia care si-a vandut virginitatea, a pozat in Playboy! Galerie FOTO

realitatea

Ghici cine se urcă în taxi

realitatea

Albă ca Zăpada lui Gaultier sosește la București

realitatea

Scrie un comentariu