Home > Agenda > stiri > OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?

OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu s-au despărţit. Contratenorul, care a locuit o bună perioadă în casa sopranei din Bucureşti, s-a mutat înapoi în locuinţa sa din Ploieşti. Soprana a încheiat relaţia cu Ouatu de aproape trei săptămâni, sustine www.click.ro.

Angela Gheorghiu (47 ani) a pus punct relaţiei pe care a avut-o mai bine de un an cu contratenorul Cezar Ouatu (33 ani), reprezentantul României la concursul Eurovision din acest an.

Cei doi nu sunt la prima ceartă, însă, de data aceasta, ruptura pare să fie definitivă. Contratenorul şi-a luat lucrurile din casa celebrei soprane, pe care le-a dus înapoi la el, la Ploieşti. Apropiaţii celor doi susţin că soprana ar fi bănuit că acesta stătea cu ea din interes. De altfel, Ouatu ar fi fost întreţinut de Angela Gheorghiu, care cheltuia cu el zeci de mii de euro. Conform unor surse, problemele dintre ei au survenit în urmă cu câteva săptămâni, înainte de plecarea lor în Rusia, pentru un concert la Moscova, care ulterior a fost anulat.

“Cariera lui Cezar a depins în permanenţă de soprană. Ea l-a ajutat foarte mult, dar lui îi era foarte greu să recunoască acest lucru deoarce este un tip extrem de orgolios. De partea cealaltă, şi ea s-a simţit de multe ori neglijată şi dată deoparte de Cezar”, susţine un bun prieten al lui Ouatu.

Alte persoane sunt de părere că Angela Gheorghiu s-ar fi prins şi că inima lui Cezar este tot la fosta iubită, despre care toată lumea ştie că a păstrat legătura cu el şi că nu şi-a luat hainele din apartamentul lui Cezar.

“Ea s-a prins că Cezar mai ţine legătura cu fosta lui prietenă şi, la scurt timp de la întoarcerea din Rusia, a decis să-l părăsească”, ne-a mai spus un apropiat al celor doi. Totuşi, aceleaşi surse spun că Cezar speră să reia relaţia cu soprana, de care s-a mai despărţit şi împăcat până acum de câteva ori.

Articole asemanatoare
angela gheorghiu
Angela Gheorghiu, despre corupția din România: Nu este doar în politică. Este în ADN-ul românilor
ANGELA GHEORGHIU facuta praf de ziaristii francezi / Partenerul ei – “carismatic precum o andiva”
ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

1 Response

Comenteaza acest articol

OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?

by   1 min
1