Home > Agenda > stiri > Expus la Realitate. Viața de trimis special, o expoziție foto pentru copii în dificultate

Expus la Realitate. Viața de trimis special, o expoziție foto pentru copii în dificultate

Cele 32 de fotografii semnate de reporterii speciali Realitatea TV Adelin Petrișor, Mirela Voicu și Cristian Zărescu vor fi expuse în scop caritabil la Muzeul Municipiului București (Palatul Åžuțu) începând cu luni, 29 iunie. Timp de două săptămâni, pozele din cadrul expoziției foto “Expus la Realitate. Viața de trimis special” vor putea fi licitate pe site-ul www.realitatea.net/licitatie.

Banii vor fi donați copiilor greu încercați de greutățile vieții, direct în conturile Fundației “Copii în dificultate”. Fotografiile vor putea fi licitate prin intermediul secțiunii comentarii din dreptul fiecărei fotografii. Regulamentul acestei licitații caritabile va putea fi găsit pe site-ul www.realitatea.net/licitatie.

“M-aș bucura tare mult ca fotografiile cu copii deznădăjduiți din Irak sau Afganistan să poată ajuta, chiar și simbolic, câțiva copii aflați în dificultate din România. Sper să fie cât mai mulți oameni care să liciteze”, a declarat Adelin Petrișor. “Expus la Realitate. Viața de trimis special” dezvăluie o lume desenată în imagini triste sau vesele, călătorii interprinse pe urmele unei realități care nu este accesibilă oricui. “Sunt poze super care fac toți banii”, povestește Cristian Zărescu. “Dacă ne gândim și la faptul că banii adunați vor ajunge la copii cu probleme, atunci este încă un motiv în plus să fie cumpărate. Sper ca oamenii cu posibilități să își găsească timp și pentru o astfel de licitație și, subliniez, să își găsească timp, pentru că bani au cu siguranță”, a mai adăugat Cristian.

Fotografiile nu sunt calculate și cu atât mai puțin, nu a existat timp pentru a fi regizate. Adelin, Mirela și Cristian au imortalizat momente și au creat poze precum realitatea. Uneori mai luminoase, alteori mai puțin luminoase. Uneori mai spectaculoase, alteori mai puțin spectaculoase. „Expus la Realitate. Viața de trimis special” reprezintă o călătorie printre emoții și gânduri, printre stări și cuvinte nespuse, o călătorie ce înseamnă pe scurt viața de reporter special.Iar acum toate aceste emoții, gânduri și vibrații vor fi dedicate micuților aflați în dificultate. “Nu am făcut niciodată o fotografie cu gândul că ea ar putea fi văzută de atâta lume. Așa cum nu m-am gândit vreo secundă că o fotografie poate vinde speranțe sau poate fi un strop de mai bine într-o mare de suferință. Dacă vreuna din fotografiile mele vă face cu ochiul, atunci nu ezitați să o cumpărați. Banii pentru ea înseamnă viață pentru copii bolnavi.”, a declarat Mirela Voicu.

La Muzeul Municipiului București (Palatul Åžuțu), expoziția va putea fi vizitată până pe 12 iulie. Intrarea va fi liberă. Pe 25 mai 2009, reporterii speciali Realitatea TV au sustinut vernisajul expozitiei foto: “ Expus la Realitate. Viata de trimis special”, în statia de metrou Universitate, în prezența Primarului General București, Sorin Oprescu. -II- Fundația “Copii în dificultate” a fost înființată în anul 1992 pentru copii din România abandonați, cu boli cronice, cu boli incurabile sau cu boli terminale. Fundatia CiD este o familie. Mult mai numeroasă decât toate celelalte pe care le cunoaștem. Åži cu mult mai multe greutăți.

Cu toate acestea, familia CiD se sprijină pe fericire și pe bucurie, la fel ca noi. www.cid.org.ro http://www.cinevazambeste.ro Oricine poate face o donație în conturile
a) BRD-DECEBAL RO12BRDE441SV20937824410/RON
b)BRD-DECEBAL RO08BRDE441SV20937904410/GBP
c)BRD-DECEBAL RO84BRDE441SV46002154410/USD
d)BRD – DECEBAL RO15BRDE441SV55470734410/EUR FUNDATIA CID ROMANIA COD FISCAL:15467650 STR. RADU DE LA AFUMATI NR.16 SECTOR 2, BUCURESTI


Loading...

Comenteaza acest articol

Expus la Realitate. Viața de trimis special, o expoziție foto pentru copii în dificultate

by realitatea   2 min
0