Home > Lifestyle > Stiri > ROCSANA MARCU si-a revenit dupa sarcina in timp record

ROCSANA MARCU si-a revenit dupa sarcina in timp record

Rocsana Marcu si-a recapat repede silueta dupa cea de-a doua nastere.
“Am nascut-o pe Indira prin cezariana si aveam voie doar sa merg, nu sa alerg. Am mers kilometri intregi pe banda, cate 7 km pe zi, dupa care am avut voie si sa alerg, de abia dupa 4 luni de la eveniment”, povesteste Rocsana. “
Am urmat si un oarecare regim alimentar, din care am inlaturat painea. Doar focaccia cu busuioc am mai mancat din cand in cand, pentru ca ii place Mayrei (n.r – fiica cea mare). In rest, micul dejun e in continuare cel mai important, si consta intr-o omleta sau cereale cu lapte de soia”, spune vedeta Prima TV.

Rocsana si-a reluat rolul la “Trasnitii” imediat dupa nastere. “Cu Mayra chiar am stat mult acasa, dar acum am reinceput munca mult mai devreme, pentru noul sezon Trasnitii. Dar la al doilea copil e altfel, parca esti mai relaxata. Oricum, am mare noroc cu cea mica, pentru ca e foarte cuminte si ne intelegem bine. Mayra era un pic geloasa la inceput, dar am citit foarte mult despre acest subiect si am implicat-o in tot ce inseamna ingrijirea bebelusului, iar acum e foarte incantata sa aiba grija de sora ei”.

Articole asemanatoare
dieta
Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători
dieta
Dieta care inversează procesul de îmbătrânire
dietă
Dieta scăzută de sulf. Ce presupune și cum ne poate prelungi viața
inimă
Recomandări alimentare revizuite pentru o inimă sănătoasă

Comenteaza acest articol

ROCSANA MARCU si-a revenit dupa sarcina in timp record

by   1 min
0