Tabu
FASHION Slider

Înfruntă iarna cu cea mai sexy rochie!

rochie

Rochiile din tricot moale, care amintesc de legendara rochie a lui Mireille Darc din „Le Grand Blond avec une shoe noire”, sunt un must have pe măsură ce se apropie sărbătorile. Nu contează dacă pandemia ți-a anulat toate planurile pentru Crăciun și Revelion. Este necesar să te simți sexy și acasă!

De mai multe sezoane, tricotajele au devenit trendul suprem în materie de rochii. Dacă primăvara preferăm nuanțele neutre, albul și bej, vom prefera o siluetă atemporală complet neagră pentru toamnă-iarnă.

Pe măsură ce 2020 se apropie de sfârșit, acest element de bază de la mijlocul sezonului este imaginat în variații ale sensibilității asumate. Ieșind din rochia neagră șic, dar prea des foarte simplă, cea mai sexy rochie a iernii are un spate deschis XXL, ca legendara creație Guy Laroche purtată de Mireille Darc în „Le Grand Blond avec une shoe noire”, de Yves Robert. Un decolteu cult care ne inspiră și astăzi, accesorizat de actriță cu un lanț subțire de aur.

Cum să porți rochia neagră în acest sezon?

Mireille Darc în rochia lui Guy Laroche în „Le Grand Blond avec une shoe noire”

Casual la Bottega Veneta, cu guler la Alanui, cu decolteu plonjat la Mônot sau modelat după modelul original al couturierului francez, semnat Musier … Pentru că Sărbătorile de sfârșit de an sunt aproape, Vogue a selectat 6 modele perfecte!

Bottega Veneta – 1.590 euro

Alanui – 1.315 euro

Christopher Esber – 556 euro

Jil Sander – 1.250 euro

Musier – 220 euro

Mônot – 995 euro

ARTICOLE SIMILARE

De ce e bine să fii la Londra între 7 și 11 septembrie?

realitatea

Eco-Fashion sau de ce să ne îmbrăcăm în verde

realitatea

Ce purtăm în sezonul rece 2013 – 2014?

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Street fashion: Violeta

realitatea

Anatomia unei genţi: Gucci Jackie 1961

Andreea Damian

Scrie un comentariu