Tabu
CULTURESlider

Femeile vor regiza patru filme majore cu supereroi în 2020, iar Hollywood-ul va fi schimbat complet

Cinci dintre cele mai mari titluri lansate anul viitor – inclusiv toate cele patru filme majore cu supereroi – vor fi regizate de femei: „Păsări de pradă” de Cathy Yan, pe 7 februarie; „Mulan” de Niki Caro, pe 27 martie; „Black Widow” de Cate Shortland, pe 1 mai; „Wonder Woman 1984” de Patty Jenkins, pe 5 iunie; și „Eternals” de Chloé Zhao, pe 6 noiembrie.

Este dificil să preconizezi cât de important va fi acest lucru. Anul acesta, a fost o veste majoră în octombrie, când Stacy L. Smith, de la Inițiativa de Incluziune a USC, a declarat pentru Variety că până la 14 dintre primele 100 de filme cu cele mai mari bugete în 2019 vor fi regizate de femei. Până în prezent, acele filme (care sunt în prezent 15) reprezintă aproximativ 1,23 miliarde dolari brute interne și 2,79 miliarde dolari brute globale pentru anul.

Cu siguranță, creditul se datorează Disney și Warner Bros. pentru intensificarea ideii de incluziune și predarea francizelor lor regizorilor femei. 2020, într-adevăr va face istorie în box office pentru regizoare și poate în 2021 vom vedea filme ca„Fast and Furious”, „Avengers” și, da, chiar și filmele „Star Wars” – regizate de femei.

ARTICOLE SIMILARE

Cartea ta de weekend: Viața cu sora mea Madonna

realitatea

Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Andreea Damian

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu de la ”De 3 x femeie”

Andreea Damian

Emily Burghelea a ajuns din nou la spital. Riscă să ajungă pe masa de operație

Andreea Damian

Cum îți păstrezi silueta fără dietă: secretele franțuzoaicelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu