Home > Agenda > Femeile vor regiza patru filme majore cu supereroi în 2020, iar Hollywood-ul va fi schimbat complet

Femeile vor regiza patru filme majore cu supereroi în 2020, iar Hollywood-ul va fi schimbat complet

Cinci dintre cele mai mari titluri lansate anul viitor – inclusiv toate cele patru filme majore cu supereroi – vor fi regizate de femei: „Păsări de pradă” de Cathy Yan, pe 7 februarie; „Mulan” de Niki Caro, pe 27 martie; „Black Widow” de Cate Shortland, pe 1 mai; „Wonder Woman 1984” de Patty Jenkins, pe 5 iunie; și „Eternals” de Chloé Zhao, pe 6 noiembrie.

Este dificil să preconizezi cât de important va fi acest lucru. Anul acesta, a fost o veste majoră în octombrie, când Stacy L. Smith, de la Inițiativa de Incluziune a USC, a declarat pentru Variety că până la 14 dintre primele 100 de filme cu cele mai mari bugete în 2019 vor fi regizate de femei. Până în prezent, acele filme (care sunt în prezent 15) reprezintă aproximativ 1,23 miliarde dolari brute interne și 2,79 miliarde dolari brute globale pentru anul.

Cu siguranță, creditul se datorează Disney și Warner Bros. pentru intensificarea ideii de incluziune și predarea francizelor lor regizorilor femei. 2020, într-adevăr va face istorie în box office pentru regizoare și poate în 2021 vom vedea filme ca„Fast and Furious”, „Avengers” și, da, chiar și filmele „Star Wars” – regizate de femei.

Articole asemanatoare
secrete de frumusețe
Cele mai vechi secrete de frumusețe de la Hollywood
Hollywood
15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich
celebrități
Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț

Comenteaza acest articol

Femeile vor regiza patru filme majore cu supereroi în 2020, iar Hollywood-ul va fi schimbat complet

by realitatea   1 min
0