Tabu
LIFE & LOVE

Tratarea bărbatului panicat de eșecul în pat

sex

Mulți bărbați se tem că nu se vor ridica la stardardele sexuale de fiecare dată când vor avea o relație amoroasă cu o femeie nouă în viața lor, mai ales dacă le pasă mult de ea.

„Și dacă nu pot?”, „Și dacă mă fac de râs?” se întreabă el, în timp ce își aranjează nodul cravatei înainte de a ieși cu ea. Se întâmplă ca bărbații să vrea să fie Mesia în viața femeii în cauză și să atingă marea existenței ei cu degetul, astfel încât să creadă că există „un înainte și un după” al întâlnirii în pat, transformând-o pe fată într-un judecător nedorit al spadasinilor.

3 sfaturi utile pentru a elibera bărbații de temerile lor sexuale

Aceste sfaturi sunt mai degrabă pentru femei, deoarece ele dețin cheia succesului.

  1. Nu fi de acord niciodată să fii intimă cu el la prima ieșire, mai ales dacă îl observi că se bâlbâie și îl vezi invadat de o sudoare rece și de aspectul unui parașutist care suferă de vertij.
  2. Dacă luați masa într-un loc romantic, profită de distragerea bărbatului pentru a adăuga vin în paharul său, astfel încât o băutură spirtoasă să-l elibereze de frici și anxietăți. Desigur, cu moderație, pentru că, dacă exagerezi, îl vei dezinhiba de tot.
  3. Dacă tipul nu te impresionează, nu-l deprima nici cu „e bine că ai alte talente” și nu spune niciodată un „poate că arată mai mare pe lumină naturală”.

ARTICOLE SIMILARE

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Andreea Damian

Dieta perfectă pentru o viață sexuală intensă

Andreea Damian

Femeile inteligente au mai multe orgasme

realitatea

CATALINA PONOR, victima unui site porno!

realitatea

DANIELA CRUDU inselata cu o blonda fatala!

Va rezista căsătoria ta și după ce trece criza coronavirusului?

Andreea Damian

Scrie un comentariu