Tabu
BEAUTY Slider

Ingredientul miraculos pentru creșterea părului, dezvăluit de hairstilistul Victoriei Beckham

victoria beckham

Renumit pentru beneficiile sale pentru piele, colagenul are și virtuți pentru părul nostru. Asta susține hairstilistul Jason Collier, care are grijă de podoaba capilară a Victoriei Beckham. Potrivit expertului, acest ingredient minune este secretul părului sănătos, moale și strălucitor.

Care sunt beneficiile colagenului?

Esențial pentru construirea celulelor și a mușchilor, colagenul este o proteină produsă în mod natural de corp, care conferă pielii un aspect suplu și neted. După vârsta de 25 de ani, producția sa începe să încetinească și scade după vârsta de 40 de ani.

Acesta este motivul pentru care produsele de înfrumusețare și suplimentele pe bază de colagen sunt utilizate în special pentru a recâștiga mai multă elasticitate și fermitate și pentru a lupta împotriva ridurilor. În ceea ce privește îngrijirea părului, ar fi un aliat excelent pentru a reduce căderea părului, a-l întări și a -l ajuta să crească.

Cum se face un tratament cu colagen?

Cea mai bună modalitate de a consuma colagen este să luați suplimente alimentare zilnic sau ca tratament de 2 până la 3 luni, în timpul unei schimbări de anotimp, când treceți printr-o perioadă stresantă sau tulburări hormonale. Colagenul se găsește cu ușurință în farmacii sub formă de tablete care trebuie luate dimineața cu un pahar mare de apă. De asemenea, este disponibil sub formă de pulbere pentru a fi dizolvat într-o băutură caldă sau rece.

În general, aceste suplimente alimentare sunt fabricate din colagen de origine bovină, dar există din ce în ce mai mult colagen marin, extras din proteinele prezente în pielea peștilor de apă sărată. Potrivit unor studii științifice recente, acesta din urmă este mai puțin periculos. pentru sănătate și mai aproape de colagenul uman.

Cum acționează asupra părului?

Studiile arată că daunele provocate de radicalii liberi (cum ar fi stresul, poluarea, razele UV, tutunul) au un efect asupra celulelor care produc pigmenții din părul. Acestea accelerează îmbătrânirea pielii și producția de păr grizonat. Un puternic antioxidant, colagenul acționează ca un scut pentru a lupta împotriva acestei daune celulare.

Colagenul este un tratament excelent pentru păr, deoarece hrănește și reconstruiește părul din interior spre exterior. Pentru a produce cheratina (o proteină esențială pentru structura părului), corpul nostru folosește mai mulți aminoacizi, dintre care unii se găsesc în colagen.

Stresul, schimbarea anotimpurilor sau chiar răsturnările hormonale pot slăbi și pot cauza căderea părului. Deoarece colagenul constituie 70% din pielea noastră, vindecarea acestei proteine ​​este interesantă pentru întărirea scalpului și, prin urmare, a rădăcinilor părului.

ARTICOLE SIMILARE

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Christina Ich și-a sărbătorit fiul! Ce a primit

Tabu Tabu

Intelege-ti propriile emotii, asculta-ti corpul!

realitatea

10 femei care seamănă leit cu bărbați celebri. FOTO

Andreea Damian

Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

Andreea Damian

Toti au ramas uimiti cand s-a cantarit! Vezi cate kilograme are Cruduta

Scrie un comentariu