Tabu
Image default
FASHIONSlider

Victoria Beckham este o fană a tendinței „pantsleggings”, iată despre ce este vorba

Pentru a-și alungi silueta, care măsoară doar 1,63 m, Victoria Beckham pariază doar pe pantaloni. O tendință de modă pentru iarna 2022 pe care o pot adopta toate femeile.

Pe toate fronturile, și în special pe primele rânduri ale prezentărilor de modă, femeia de afaceri și nu chiar întâmplător, soția lui David Beckham, este mai mult ca niciodată în centrul atenției. Și pe bună dreptate, recenta Săptămână a Modei a fost o oportunitate pentru frumoasa brunetă în vârstă de 48 de ani de a-și prezenta pentru prima dată brandul eponim de lux la Paris.

Astfel, pe 30 septembrie 2022, fosta Spice Girl a putut să-și prezinte colecția de prêt-à-porter de primăvară-vară 2023 publicului, familiei și celor dragi, inclusiv prietenei ei de mult timp, Eva Longoria.

Cu Bella și Gigi Hadid ca modele de top, Victoria Beckham a incendiat Săptămâna modei din Paris. Una peste alta, dacă cele patruzeci de siluete feminine au dat dreptate celor care au susținut-o mereu, a existat un detaliu de modă care nu a scăpat atenției: pantalonii ei.

PANTALONII? TRUCUL DE MODĂ AL VICTORIA BECKHAM PENTRU A-ȘI PRELUNGI SILUETA

O mare fană a pantalonilor, Victoria Beckham a apărut într-un look inedit, evidențiind această tendință de modă. Special adaptați iernii, pantalonii constau în a fi îmbrăcați peste pantofi, ca o salopetă. Un efect trompe-l’oeil pe care Balenciaga l-a preluat, care distribuie pantaloni prin colecția actuală.

Victoria Beckham nu a fost singura personalitate care a urmat exemplul în această tendință de modă uluitoare. Mai sobră, varianta de combinație colanti a designerului britanic pare să fi convertit-o hotărât. Drept dovadă, Victoria Beckham a fost fotografiată într-o ținută similară, părăsind hotelul ei din Paris a doua zi după eveniment, în pantaloni negri pe care i-a asortat cu o fustă mini și o bluză cu fundă din mătase crem.

Pe lângă faptul că menține căldura și face picioare frumoase, această tendință de modă de iarnă 2022 se adaptează tuturor tipurilor de corp.

ARTICOLE SIMILARE

Eurovision 2022 | WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finală – VIDEO

Andreea Damian

Ce este CoolSculpting, procedura estetică în urma căreia Linda Evangelista a rămas „deformată permanent”

Andreea Damian

Detaliul surprins în primele imagini oficiale cu Prințul Louis la botez. Puțini l-au observat

Andreea Damian

Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend – 18-20 noiembrie

realitatea

Rochii inspirate de Andy Warhol

realitatea

Scrie un comentariu