Tabu
CULTURESlider

Realitatea PLUS prezintă o emisiune nouă, 100% putere feminină cu Alexandra și Ana Maria Păcuraru

Surorile Alexandra și Ana Maria Păcuraru vor fi pentru prima oară în același proiect de televiziune, 100% românesc! Emisiunea-maraton moderată de cele două vedete Realitatea PLUS va aduce în casele dumneavoastre, pe parcursul Zilei naționale a României, personalități din domeniul cultural, social, religios, divertisment, business, 100 la sută românesc în gala românilor autentici!

Noul proiect Realitatea PLUS își propune să unească toate forțele din toate domeniile, pentru că doar împreună suntem pe PLUS!

Familia Realitatea PLUS dedică României, dar și românilor de pretutindeni întreaga sa emisie plină de surprize muzicale și momente pentru suflet. Multă voie bună și umor de bună calitate, într-o zi dedicată, din suflet, tuturor celor care ne-au fost și ne-au rămas alături!

Suntem mândre ca suntem românce și ca ne-am născut in România. Simțim ca este responsabilitatea noastră sa transmitem mai departe prin toate mijloacele posibile moștenirea culturală și tradiționala. Atât eu cât și sora mea am ales la un moment dat sa lăsam România pentru America, sa învățam și sa ne dezvoltam și altfel. Cu cât învățam mai mult cu atât ne apropiam mai mult de țara noastră și dorul ne chema acasă. Am preferat sa ne continuam studiile in țara noastră pentru ca nicăieri in lumea asta nu ne-am simțit mai bine decât la noi in țara! Suntem îndrăgostite de muzica noastră românească, de mâncarea noastră tradiționala, de religia noastră creștina in care am crescut și ne-am botezat și de poporul roman. România încă are rădăcini sanatoase și puternice.

Despre aceste rădăcini fără de care dezvoltarea noastră ca popor este imposibila ne-am propus sa discutam in prima noastră emisiune de 1 Decembrie. Vom dedica o zi întreaga din viața noastră prin emisiunea maraton de 12-13 ore țării noastre si romanilor de pretutindeni. Va fi o emisie plină de istorie, cultura, religie, muzica romaneasca mâncare tradiționala și multă multă voie buna. O alta caracteristica pe care noi surorile Pacuraru o avem in comun este gândirea pozitiva și zâmbetul din toata inima. Ne dorim sa va molipsim și pe dumneavoasta dragii noștri telespectatori cu fiecare zâmbet. Va asteptam pe 1 Decembrie sa petreceți alături de noi de ziua noastră naționala. O emisiune realizată din suflet pentru suflet!”, spun Ana Maria și Alexandra Păcuraru, potrivit realitatea.net.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată casa în care locuiește Liviu Vârciu cu familia lui. Vila de lux e dotată cu buncăr și o sală de cinema cu 8 locuri

Andreea Damian

Noul album Adele, explicații despre divorțul cântăreței

Andreea Damian

Motivul pentru care înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată. Familia sa refuză să-i ridice corpul de la spital

Andreea Damian

Denimul, la putere! Această rochie revine în fiecare primăvară

Andreea Damian

Detox: cum să-ți purifici corpul după sărbători? Programul ideal

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 14 aprilie

realitatea

Scrie un comentariu