Tabu
lifestyle

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit după o logodnă de un an. Cei doi aveau planuri de nuntă, iar Nicollette își dorea foarte mult un copil.

 Din declarațiile actriței care interpretează personajul Edie Britt din "Neveste disperate" se pare că de fapt cei doi erau foarte fericiți. "Michael este o ființă minunată. Mi-a dăruit o dragoste profundă și sprijin. Sunt mai fericită acum decât am fost vreodată", povestea Nicollette la finalul anului trecut.

 Cei doi au înregistrat și un cântec împreună intitulat "The Second Time Around" ("A doua oară").

 Sheridan, 44 de ani, și Bolton, 55 de ani, au mai fost împreună odată, începând cu 1992, iar relația lor a durat atunci cinci ani. Au început o nouă relație în 2005 după ce actrița s-a despărțit de fostul ei logodnic Nicklas Soderblom. "Nicollette și cu mine avem intenții foarte serioase. Sunt dedicat acestei relații și am un sentiment bun cu privire la viitor", declara Bolton la acel moment.

 Nicollette Sheridan a fost căsătorită cu actorul Harry Hamlin (în 1991), în timp ce Michael Bolton are trei fiice din căsătoria cu Maureen McGuire, ce a durat 15 ani, încheiată în 1990.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se pregătește de o baie

realitatea

Pamela Anderson se consideră artă

realitatea

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu. Recuperarea unui om, dispariția câtorva milioane.

realitatea

” Bărbaţii din America ‘salivează’ după mine”- Uite ce spune fata lui CARMEN HARRA!

Richard Gere nu suportă rolurile violente

realitatea

A slabit 25 de kilograme cu DIETA Jennifer Lopez

Scrie un comentariu