Tabu
Image default
lifestyle

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit după o logodnă de un an. Cei doi aveau planuri de nuntă, iar Nicollette își dorea foarte mult un copil.

 Din declarațiile actriței care interpretează personajul Edie Britt din "Neveste disperate" se pare că de fapt cei doi erau foarte fericiți. "Michael este o ființă minunată. Mi-a dăruit o dragoste profundă și sprijin. Sunt mai fericită acum decât am fost vreodată", povestea Nicollette la finalul anului trecut.

 Cei doi au înregistrat și un cântec împreună intitulat "The Second Time Around" ("A doua oară").

 Sheridan, 44 de ani, și Bolton, 55 de ani, au mai fost împreună odată, începând cu 1992, iar relația lor a durat atunci cinci ani. Au început o nouă relație în 2005 după ce actrița s-a despărțit de fostul ei logodnic Nicklas Soderblom. "Nicollette și cu mine avem intenții foarte serioase. Sunt dedicat acestei relații și am un sentiment bun cu privire la viitor", declara Bolton la acel moment.

 Nicollette Sheridan a fost căsătorită cu actorul Harry Hamlin (în 1991), în timp ce Michael Bolton are trei fiice din căsătoria cu Maureen McGuire, ce a durat 15 ani, încheiată în 1990.

ARTICOLE SIMILARE

BIANCA DRAGUSANU: “Medicii au pus-o pe mama să semneze că îmi amputează piciorul”

George Clooney: Brad Pitt e rău!

realitatea

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

realitatea

Dennis Quaid: Primeam cocaină în loc de diurnă

realitatea

Kate Moss, fără TopShop și fără haine – FOTO

realitatea

Afla ce a mai facut Giulia in ultimul timp!

realitatea

Scrie un comentariu