Tabu
lifestyle

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit după o logodnă de un an. Cei doi aveau planuri de nuntă, iar Nicollette își dorea foarte mult un copil.

 Din declarațiile actriței care interpretează personajul Edie Britt din "Neveste disperate" se pare că de fapt cei doi erau foarte fericiți. "Michael este o ființă minunată. Mi-a dăruit o dragoste profundă și sprijin. Sunt mai fericită acum decât am fost vreodată", povestea Nicollette la finalul anului trecut.

 Cei doi au înregistrat și un cântec împreună intitulat "The Second Time Around" ("A doua oară").

 Sheridan, 44 de ani, și Bolton, 55 de ani, au mai fost împreună odată, începând cu 1992, iar relația lor a durat atunci cinci ani. Au început o nouă relație în 2005 după ce actrița s-a despărțit de fostul ei logodnic Nicklas Soderblom. "Nicollette și cu mine avem intenții foarte serioase. Sunt dedicat acestei relații și am un sentiment bun cu privire la viitor", declara Bolton la acel moment.

 Nicollette Sheridan a fost căsătorită cu actorul Harry Hamlin (în 1991), în timp ce Michael Bolton are trei fiice din căsătoria cu Maureen McGuire, ce a durat 15 ani, încheiată în 1990.

ARTICOLE SIMILARE

INTERZIS BARBATILOR! Top 5 predictii despre viata sexuala a femeilor

realitatea

Gerard Depardieu a făcut pipi pe mocheta unui avion, întârziind decolarea acestuia cu 2 ore

realitatea

Cu 30.000 de euro, Katie Holmes și-a recăpătat look-ul

realitatea

Ghici cine este lady in black

realitatea

Emma Watson a venit la scoala cu elicopterul

realitatea

Libertatea citește Tabu-¦ cu întârziere

realitatea

Scrie un comentariu