Tabu
Image default
FASHION

„Pearlcore”: noua tendință care face deja furori printre fashioniste înainte de sărbători

Direct din garderoba genului chic-bon, perlele se răspândesc în aproape toate colecțiile toamnă-iarnă 2022-2023. Pulovere, blugi, cămăși, bijuterii și accesorii: îndreptați-vă către cele mai frumoase piese ale sezonului.

„Pearlcore”: acesta este încă un cuvânt de adăugat în vocabular în acest sezon. După trendul cottagecore și moda „Cabin Core”, care ambele ne-au invadat dulapurile între două carantine anul trecut, a venit rândul unei alte tendințe in-core să preia frâiele. Cu „pearlcore”, moda își schimbă registrul, abandonează confortul pentru a adopta un stil mult mai șic și elegant.

Pearlcore: de ce iubim perlele?

Mici, strălucitoare și sidefate, perlele sunt de mult timp un semn de bogăție și superioritate socială. Amintește-ți cât de elegant și-a transformat Coco Chanel micile rochii negre cu câteva rânduri de coliere de perle! De când piața fantasy i-a democratizat prin producția de copii mai mult sau mai puțin de succes la prețuri accesibile, perlele au invadat treptat și alte garderobe decât garderoba BCBG, făcând echipă cu stiluri mai variate – de la rock la punk trecând prin grunge.

În zorii anului 2023, aceste mici piese sunt omniprezente … și nu numai în bijuterii, în mediul său natural. Uită-te la influenceri.

Pearlcore: cum să le porți în această toamnă-iarnă 2022-2023?

În acest sezon, colecțiile de bijuteriisunt pline de perle sidefate. Doar fixați o broșă cu perle pe reverul blazerului pentru a-i oferi instantaneu o mică notă de eleganță. La fel și cu colierele: tot ce trebuie să faci este să adaugi coliere și cercei cu mărgele pentru a-ți oferi un aspect Coco Chanel!

Pentru a adopta tendința „pearlcore” cu hainele, cel mai simplu mod este să pariezi totul pe piese vestimentare gen pulover, cămașă, bluză: atunci când sunt brodate cu perle, sunt suficiente singure. Puteți chiar să adăugați un plus de perle purtând o pereche de botine la modă sau mocasini neo-burghezi împânziți cu mărgele albe mici. Un memento discret dar care are întotdeauna micul ei efect.

Seara, nu ezitați să îmbrăcați o rochie neagră cu mărgele, blugi șic cusuți în întregime cu mărgele strălucitoare… Puteți chiar să adăugați un guler detașabil la un tricou alb pentru a-ți transforma ținuta de zi într-un aspect mai festiv. Având în vedere că sezonul sărbătorilor se apropie, această tendință este potrivită!

ARTICOLE SIMILARE

Motivul ridicol pentru care majoritatea hainelor pentru femei nu au buzunare funcționale

Andreea Damian

INNA poarta sandale TOM FORD contrafacute

realitatea

Armani ți-a pregătit ciocolată de Valentine-™s Day

realitatea

Making of “O toamnă vizionară 100% românească”

realitatea

Rozalb de Mura selectionat in vogue.it

realitatea

Secrete de vedetă: Halle Berry

realitatea

Scrie un comentariu