Tabu
Image default
PEOPLESlider

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut joi prima sa activitate publică în afara reşedinţei sale oficiale de când a început pandemia COVID-19. Suverana a ieșit fără mască de protecție, deși virusul nu a dispărut!

Suverana, în vârstă de 94 de ani, a fost însoţită de nepotul ei, prinţul William, în timpul unei vizite la Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down, în apropiere de localitatea Salisbury, unde a discutat cu cercetători care se ocupă, printre altele, şi de combaterea pandemiei COVID-19 în Marea Britanie.

Acest laborator militar secret a identificat agentul neurotoxic Noviciok cu care în acelaşi oraş au fost otrăviţi cu doi ani în urmă fostul agent dublu rus Sergei Skripal, împreună cu fiica sa, Iulia.

Palatul Buckingham a declarat că regina a decis să nu poarte o mască după ce și-a consultat proprii medici și oameni de știință la unitatea de cercetare militară Porton Down. Pentru vizita reginei la acest laborator au fost luate măsuri excepţionale pentru a o proteja de COVID-19, toate persoanele care au intrat în contact cu ea fiind anterior testate.

După declararea „lockdown-ului” naţional, Regina Elisabeta a rămas la reşedinţa sa de la Castelul Windsor, de unde şi-a îndeplinit de la distanţă obligaţiile prin legături video sau telefon. Familia regală a fost afectată direct de pandemie în martie, când prințul Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și moștenitorul tronului britanic, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

ARTICOLE SIMILARE

Katie Holmes reunește gașca Dawson’s Creek. Cum arăta actrița la primul ei rol

Andreea Damian

Calea Lactee a înghițit o altă galaxie în urmă cu 10 miliarde de ani

Andreea Damian

Actrița Ecaterina Ladin e gravidă a doua oară

Tabu Tabu

Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene

Andreea Damian

6 imagini pe care creierul tau le va percepe gresit! Afla ce varsta are creierul tau!

realitatea

Fiica cea amare a lui Liviu Vârciu a ajuns la majorat! Cum a sărbătorit bărbatul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu