Tabu
PEOPLE Slider

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut joi prima sa activitate publică în afara reşedinţei sale oficiale de când a început pandemia COVID-19. Suverana a ieșit fără mască de protecție, deși virusul nu a dispărut!

Suverana, în vârstă de 94 de ani, a fost însoţită de nepotul ei, prinţul William, în timpul unei vizite la Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down, în apropiere de localitatea Salisbury, unde a discutat cu cercetători care se ocupă, printre altele, şi de combaterea pandemiei COVID-19 în Marea Britanie.

Acest laborator militar secret a identificat agentul neurotoxic Noviciok cu care în acelaşi oraş au fost otrăviţi cu doi ani în urmă fostul agent dublu rus Sergei Skripal, împreună cu fiica sa, Iulia.

Palatul Buckingham a declarat că regina a decis să nu poarte o mască după ce și-a consultat proprii medici și oameni de știință la unitatea de cercetare militară Porton Down. Pentru vizita reginei la acest laborator au fost luate măsuri excepţionale pentru a o proteja de COVID-19, toate persoanele care au intrat în contact cu ea fiind anterior testate.

După declararea „lockdown-ului” naţional, Regina Elisabeta a rămas la reşedinţa sa de la Castelul Windsor, de unde şi-a îndeplinit de la distanţă obligaţiile prin legături video sau telefon. Familia regală a fost afectată direct de pandemie în martie, când prințul Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și moștenitorul tronului britanic, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

ARTICOLE SIMILARE

Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

Andreea Damian

Turbanul, de la reprezentant al tradiției Sikhilor la vedetă a verii pe podiumuri și stradă

realitatea

Avertismentul OMS: Un milion de cazuri de COVID-19 și 50.000 de decese în următoarele zile

Andreea Damian

De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

Tabu Tabu

Cine e Harley Bird, vocea din spatele purcelușei Peppa. La 16 ani deține o avere impresionantă

Andreea Damian

Termenii de dating pe care trebuie să-i cunoști și de care să te ferești în 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu