Tabu
Image default
FASHION

3 moduri de a purta rochia din satin, pentru a-ți evidenția silueta în această vară

Regina de necontestat a garderobei noastre de vară, rochia din satin are totul. Sexy, feminină, dar și ușor de purtat, poate fi combinată după gusturi și stiluri. Fie că o porți cu un tricou, o cămașă sau câteva accesorii… Această piesă care are farmecul anilor 90 nu și-a spus ultimul cuvânt pentru a îmbunătăți aspectul și a sublima cu siguranță silueta în această vară!

În anii 90, icoane de modă precum Kate Moss, Gwyneth Paltrow și chiar Jennifer Aniston au adus rochia din satin în prim-plan. 20 de ani mai târziu, rochia este încă râvnită de influenceri și fashioniste. Pe rețelele de socializare, pe stradă, chiar și pe rafturile mărcilor noastre de modă îndrăgite, această rochie cu efect de a doua piele este absolut peste tot!

Recunoscută după materialul satinat și aerisit, bretelele sale subțiri și croiala midi, această rochie este în topul must-have-urilor de modă ale sezonului. În această vară, o vom adopta într-o variantă colorată, imprimată, cu nasturi sau chiar cu un decolteu sexy. Dar atenție, pentru a vă însuși această tendință, există câteva reguli de urmat.

Rochie din satin: 3 moduri de a purta această rochie

Credeai că este rezervată pentru look-urile de seară? Mai gândește-te! Rochia din satin poate fi îmbrăcată și în timpul zilei și poate fi combinată în funcție de starea de spirit și de circumstanțe. În timpul zilei, o purtăm lejer cu o pereche de pantofi sport sau sandale plate precum Birkenstocks, seara o adoptăm într-o versiune glam, mizând pe accesorii drăguțe precum un lanț în talie sau sandale cu toc. Dar există și alte modalități de a actualiza această piesă obligatorie într-o clipă!

Rochia din satin cu tricou

Pentru un aspect urban îndrăzneț, poartă această rochie cu unul dintre elementele de bază ale garderobei : tricoul alb. Pe dedesubt sau deasupra rochiei. Pentru un rezultat frumos, nu ezita să înnozi tricoul. În spate, în față, în lateral, lasă-ți imaginația să te ghideze. Scopul: structurarea silueta pentru un look modern și trendy!

Rochia din satin cu o cămașă

Același principiu ca și cu un tricou! Pentru un aspect grafic, pariază pe un model supradimensionat de purtat peste rochie. Din nou, joacă-te cu nodurile și cu nasturii. De exemplu, dacă îți dorești un look sexy, pariază pe decolteu desfăcându-ți cămașa cât de cât. Nu uita de accesorizare: șapcă, bijuterii aurii …

Rochia din satin cu un blazer

Este modalitatea perfectă de a structura silueta și de a o rafina cu siguranță! Cu un blazer supradimensionat care poate fi și cu curea în talie, vei avea un aspect foarte la modă fără gen în acest moment.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia Patagonia: tendința de modă pe care o vom vedea peste tot în această toamnă

Andreea Damian

Prințesa Diana a stabilit tendințele în modă și noi le urmăm

Andreea Damian

Kanye West a purtat o cămaşă Celine din colecţia pentru femei

realitatea

Tara Reid lansează o linie de fashion

realitatea

Reguli de stil pentru oricine!

Kate Moss duce moda în China

realitatea

Scrie un comentariu