Home > Agenda > 40 IMAGINI de la NUNTA EBA la biserica si la Palatul Snagov / SURPRIZA – cu cine a venit Botezatu

40 IMAGINI de la NUNTA EBA la biserica si la Palatul Snagov / SURPRIZA – cu cine a venit Botezatu

Elena Basescu si Syda, o data ajunsi la Snagov au fost întâmpinaţi de un lăutar cu o vioară şi imediat ce au intrat în cortul unde se desfăşoară petrecerea, cu celebra piesă a lui Frank Sinatra “Love and Marriage”, mai cunoscută ca generic al popularului serial “Familia Bundy”.

Mirele poarta un accesoriu extrem de scump: ceasul pe care ginerele lui Băsescu a ales să-l poarte este un Rolex de aur  – Gold Rolex Yacht Masters – a cărui valoare se situaează undeva în jurul a 35.000 de euro.

Elena a dorit să păstreze o amintire a momentului şi s-a fotografiat alături doi  dintre bunii ei prieteni, Codin Maticiuc, cavalerul de onoare al lui Syda, şI Bogdan Pafa Roşu, unul dintre mondenii bucureşteni amatori de distracţii sezoniere în exclusivista staţiune Saint Tropez. Cu faţa acoperită de voal, mireasa a zâmbit sfioasă către obiectiv încadrată de cei doi bărbaţi îmbrăcaţi costume elegante.

La evenimentul de la Palatul Snagov participă aproximativ 600 de invitaţi, între  aceştia aflându-se Elena Udrea, Emil Boc, Adriean Videanu, Cristian Preda,  europarlamentarul Traian Ungureanu, Mihail Neamţu – liderul PNR, Adrian Papahagi – liderul FCD, Cristian Boureanu, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul  lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române. În ceea  ce o priveşte pe Elena Udrea, bună prietenă a familiei prezidenţiale, ea a  lipsit de la cununia civilă şi de la cea religioasă, sosind direct la petrecerea  de nuntă, în jurul orei 20.45.
Catalin Botezatu a venit cu o femeie: jurnalista Monica Vlad a postat o fotografie în care apare la nunta Elenei  Băsescu, alături de bunul ei prieten, designerul Cătălin Botezatu, cei doi  făcând parte din cei 600 de invitaţi de la Palatul Snagov: “Celebrăm  căsătoria prietenei noastre comune Elena B.”, a scris jurnalista pe Facebook.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a venit cu …autocarul!

Aura Mustea, naşa de cununie a soţilor EBa-Syda, a reuşit să atragă toate privirile astăzi, atât la cununia civilă, cât şi la nunta Elenei Băsescu.

Pentru ceremonia de la Starea Civilă, ea a ales o pereche extravagantă de pantofi fără toc, asemănători cu cei purtaţi de Lady Gaga. La nuntă, însă, a venit într-o rochie lungă, elegantă, de culoare crem, care îi punea în evidenţă decolteul generos. Răzvan şi Aura Mustea au fost aleşi drept naşi de cununie de cuplul EBa-Syda, ei fiind prieteni foarte buni cu mezina preşedintelui. Răzvan Mustea a făcut facultatea cu Elena Băsescu şi au mers într-un schimb de experienţă în America. Naşul este membru PDL de cinci ani, iar anul trecut a fost ales şeful tinerilor democrat-liberali, fiind susţinut de EBA. În primăvară, Răzvan Mustea a fost pentru o perioadă scurtă de timp şi ministru în cabinetul Ungureanu.

Mioriţa lui Videanu a venit la nuntă într-o rochie ca aceea purtată de Kate Middleton!

EBa n-a purtat la nuntă o rochie de mireasă ca cea purtată de Kate Middleton, aşa cum se speculase, însă tot a fost o invitată care a copiat modelul de eleganţă impus de soţia prinţului William.

Este vorba despre Mioriţa, soţia liderului liberal-democrat Adriean Videanu, care a purtat o rochie din colecţia de primăvară-vară 2011 a creatoarei Jenny Packham. Kate a purtat rochia anul trecut, în primăvară, la cea de-a zecea gală The Ark, desfăşurată la Londra. Ea a mizat pe roz, la fel ca şi prinţesa Lia, care a purtat un costum şi o pălărie în aceeaşi nuanţă.

La fel de emoţionate, dar total diferite, aşa ar putea fi caracterizate doamnele Maria Băsescu şi Sidonia Ionescu. În vreme ce mama mirelui a avut momente în care a râs în hohote, ba a dat şi declaraţii presei – ţinându-şi însă permanent de braţ fiul – mama Elenei a fost mai degrabă o prezenţă discretă, care nu s-a dezlipit de soţul său şi care, cu un zâmbet timid, a încercat să-şi mascheze emoţiile. La cununia civilă, Sidonia Ionescu a ales să poarte o rochie crem, foarte elegantă, cu o fundă chic, cu un ton mai închisă decât materialul rochei, în vreme ce Maria Băsescu a preferat un deux piece destul de sobru, gri sidefat cu broderie. Şi la capitotul bijuterii, cele două au avut preferinţe total diferite. Mama mirelui a purtat un set  cu perle, briliante şi safire, extrem de rafinat cu cercei, colier şi inel, iar soţia preşedintelui a preferat bijuterii discrete, doar cercei de perle şi o braţară fină. Şi la biserică, soacra mică şi cea mare au punctat cert la “diferenţe”. Sidonia Ionescu a ales o ţinută inedită, o rochie de dantelă albastră, cu o dublură mult mai deschisă la culoare şi o bentiţă foarte chic, cu palarie de voal. La polul celălălalt a fost mama Elenei care, la fel ca la cununia civilă, a preferat o ţinută discretă, un compleu bej-auriu, simplu şi elegant. De asemenea, Maria Băsescu a purtat brăţara fină pe care a avut-o şi dimineaţă, în vreme ce Sidonia a avut prinse la încheieturi mai multe brăţări de aur alb şi pietre preţioase.

Spre surprinderea generala, nu Victor Ponta a furat mireasa! Cavalerul de onoare a comis-o! Elena Basescu, furată cu o trasură cu doi cai albi!

A vrut nuntă tradiţionala, are parte de ea. La scurt timp după ora 00.00, desi toti ochii erau aţintiţi asupra ei, Elena Băsescu parcă s-a evaporat.

Momentul mult aşteptat al tuturor nunţilor s-a petrecut şi la cea a fetei preşedintelui, aşa ca Elena a fost furată de sub ochii soţului, ai tatălui, dar şi ai zecilor de SPP-işti. “Vinovatul” pentru aceasta tradiţională regie este tocmai cavalerul de onoare al mirelui, Codin Maticiuc, care a luat-o pe vechea lui prietenă la  plimbare prin frumoasa curte a palatului. Şi nu la orice plimbare, ci una cu o trasura trasa de doi cai albi…

Potrivit surselor Realitatea TV, la nuntă sunt invitate 843 de persoane. De  asemenea, Elena Udrea şi-a schimbat deja până la această oră de două ori  vestimentaţia, informează sursa citată.

Cei peste 800 de invitati la nunta Elenei Basescu s-au distrat copios la  petrecerea care a tinut pana in zorii zilei. Multi s-au imortalizat cu  mirii, socrii si nasii. Eba a facut poze cu, sora sa Ioana, cu primarul  Chisinaului Dorin Chirtoaca si cu creatorul de moda Catalin Botezatu.

CASA DE PIATRA!

Surse imagini: www.cancan.ro, www.libertatea.ro, alte surse.


Comenteaza acest articol

40 IMAGINI de la NUNTA EBA la biserica si la Palatul Snagov / SURPRIZA – cu cine a venit Botezatu

by realitatea   4 min
0