Tabu
lifestyle

58% dintre români au folosit IM pentru a spune “Te iubesc” pentru prima dată!

Românii intră online pentru a flirta, chiar într-un mod deloc lipsit de aventură, conform sondajului anual de Ziua Îndrăgostiților lansat anul acesta de Windows Live Messenger. 62% dintre cei intervievați preferă să flirteze prin Instant Messenger (IM), deoarece se simt mai puțin intimidați decât dacă ar face astfel de confesiuni în mod direct.

Când au fost întrebați de ce apelează la IM, printre motivele cel mai des citate se numără faptul că IM le oferă mai mult timp de gândire (50%) și îi scutește de sentimentul de sfială pe care l-ar avea dacă cealaltă persoană i-ar vedea roșind (34%). De fapt, aproape două treimi dintre respondenți (58%) recunosc că au folosit IM pentru a spune "Te iubesc" pentru prima dată, sugerând astfel că acest serviciu contribuie într-adevăr la doborârea barierelor pe care le ridică astfel de sentimente.

Dragoste electronică
Rezultatele sondajului indică faptul că românii folosesc o serie de metode pentru a flirta online, 36% dintre ei recunoscând că folosesc serviciile de mesagerie vocală pentru a purta conversații fără perdea, aproape jumătate (45%) dintre ei participă la conversații video picante, iar 38% fac schimb de fotografii mai mult sau mai puțin deocheate cu prietenul/prietena. Românii se dezlănțuie online, 48% dintre respondenți spunând că au folosit IM pentru a "vorbi murdar"!

Cupidoni nebunatici
Se pare că Internetul dă naștere unei noi generații de Cupidoni, rezultatele sondajului arătând că peste jumătate (51%) dintre respondenți au folosit IM pentru a flirta în secret cu mai multe persoane în același timp.

Dispar distanțele
 Îndrăgostiții care au o relație la distanță profită, de asemenea, de Internet pentru a păstra vie pasiunea relației lor, aproape două treimi (69%) dintre respondenți recunoscând că folosesc IM pentru a rămâne aproape de persoana iubită indiferent de distanțele care îi despart.

Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania: "Dragostea electronică este un fenomen în plină dezvoltare. Românii se simt evident confortabil pe Internet, folosind servicii precum Windows Live Messenger. Acesta face parte din viața noastră de zi cu zi – inclusiv din viața noastră sentimentală. Oamenii folosesc messenger-ul, deoarece reprezintă o modalitate distractivă și gratuită de a vorbi cu partenerul, lucru pe care îl demonstrează și creșterea numărului de apeluri telefonice și conversații video pe Internet în Europa."

Realizatorii sondajului i-au întrebat, de asemenea, pe respondenți care a fost cea mai stânjenitoare replică pe care au primit-o pe chat. Iată doar câteva exemple:
 – Fii mama copiilor mei!
– Tatăl meu este proprietarul celui mai bun hotel din oraș. N-ai vrea să iei cina cu mine acolo?
– Salut, mi-am pierdut numărul. Nu mi-l dai pe al tău…?
– Câte cuburi de zahăr vrei în cafeaua de dimineață?

Windows Live Messenger este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie instant din lume, care ajută în comunicarea cu prietenii, familia și persoana iubită. Datorită numărului mare de emoticon-uri, de instrumente de partajare a fișierelor și a fotografiilor, Windows Live Messenger ajută utilizatorii să rămână în contact cu ceilalți și să transmită mesaje și imagini online. Peste 330 de milioane de persoane folosesc Windows Live Messenger iar anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, mulți își vor transmite dragostea online! Puteți descărca Windows Live Messenger gratuit la https://support.microsoft.com/en-us/help/18614/windows-essentials.

Cele mai bune sfaturi pentru un flirt de succes prin Windows Live Messenger:
1. Profitați de toate avantajele pe care vi le oferă tehnologia! Vorbiți pe chat cu partenerul/partenera prin Windows Live Messenger și folosiți apelurile telefonice și conversațiile video online pentru a duce relația la următorul nivel.

2. Întotdeauna un punct de pornire excelent pentru a începe o conversație – actualizați-vă starea pe Windows Live Messenger și profilul de pe https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1496611321&rver=6.7.6643.0&wp=MBI_SSL_SHARED&wreply=https:%2F%2Fmail.live.com%2Fdefault.aspx%3Frru%3Dinbox&lc=1033&id=64855&mkt=en-US&cbcxt=mai pentru ca partenerul să vadă ce se întâmplă în viața voastră.

3. Schimbați imaginea afișată pentru a vă exprima personalitatea și folosiți emoticon-urile personalizate sau faceți cu ochiul pentru a flirta și pentru a vă amuza.

4. Dacă aveți o relație stabilă, nu lăsați lucrurile să intre în rutină, ci distrați-vă! Jucați jocuri, trimiteți poze amuzante și muzică prin Windows Live Messenger.

5. Fiți întotdeauna voi înșivă. Nimănui nu-i place să descopere că imaginea creată online nu corespunde adevăratei voastre personalități.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

CULINAR TABU: Hummus cu rodii

realitatea

Nicole Kidman, într-un nou muzical, “Nine”

realitatea

Retrospectivă Andy Warhol la Southbank Centre din Londra

realitatea

Istoria din spatele știrii “se-nchide Tabu- la Optimism 2010

realitatea

Vedetele doneaza pentru Tabu

realitatea

Scrie un comentariu