Tabu
Image default
lifestyle

800.000 $ ca sa-si gaseasca nevasta virgina

Sa fie virgina, inteligenta, frumoasa, fara operatii estetice ! Un milionar chinez ofera in cadrul unui show de televiziune suma de 800.000 de dolari pentru ca organizatorii sa ii gaseasca o sotie care sa indeplineasca aceste conditii.

2.800 de femei care s-au inscris la acest concurs al carui premiu este casatoria cu un milionar chinez, care doreste sa isi gaseasca o sotie virgina. Despre misteriosul viitor sot au fost oferite doar date sumare: “este divortat, inca nu a implinit 50 de ani, foarte bogat, un om de afaceri cunoscut in China, joaca golf si are un corp sanatos si in forma”.

Dintre toate aplicantele la concurs, doar 320 au trecut in faza urmatoare, dupa ce au indeplinit minimumul de conditii impuse: sa nu mai fi avut vreun contact sexual, varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani si o inaltime de cel putin 1,60 metri.
Insa nu doar frumusetea, fecioria si lipsa operatiilor estetice le vor aduce pretendentelor sansa de a se marita cu milionarul. Ele trebuie sa fie si inteligente, pentru ca vor fi supuse unor teste complexe de cultura generala inainte de a se numara printre finalistele care se vor intalni in cadrul unui dineu cu posibilul viitor sot, care va pleca acasa cu aleasa.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina de la IMPACT, in costum de baie

Monocrom

realitatea

Bursa de Valori București se listează pe bursă

realitatea

Art: PartTwo Vault

realitatea

Jennifer Aniston se marita in weekend?

Fotografii provocatoare ale Carlei Bruni, scoase la licitație

realitatea

Scrie un comentariu