Tabu
LIFESTYLE

Se alege praful de averea lui DINU PATRICIU

domeniu patriciu 1domeniu patriciu 2Dupa ce averea i se diminuase de aproximativ zece ori, ajungand la “numai” 260 milioane de euro, DINU PATRICIU s-a vazut in situatia de a fi executat silit de banci. Datoriile lui Dinu Patriciu, decedat în urmă cu o săptămână într-un spital din Londra, încep să iasă la suprafaţă una câte una. Cea mai recentă creanţă despre care s-a aflat că omul de afaceri a lăsat-o neachitată reprezintă un credit de 3.200.000 de euro. Pentru a recupera banii, executorii vor scoate la vânzare vila magnatului din judeţul Ilfov.

Scoaterea la mezat a impresionantului domeniu de la Siliştea Snagovului (Ilfov) a lui Dinu Patriciu nu este întâmplătoare. Demarată cu doar o zi înainte ca acesta să treacă în nefiinţă, vânzarea la licitaţie a vilei este doar finalul unui întreg război juridic pe care, din păcate pentru moştenitorii magnatului, l-a câştigat definitiv banca de unde acesta împrumutase 3.200.000 de euro.

Totul a început în urmă cu doi ani, când reprezentanţii uneia din cele mai puternice bănci din România au pus piciorul în prag şi, nemulţumiţi că Patriciu nu-şi mai plătea datoriile, au cerut încuviinţarea executării silite a omului de afaceri.

După mai multe procese câştigate, executorii au reuşit să intre în posesia actelor casei pe care magnatul o deţine în coproprietate cu soţia sa, Dana-Rodica, şi imediat au stabilit ca pe 23 septembrie să organizeze licitaţie publică pentru a o vinde.

Proprietatea lui Dinu Patriciu, ce se desfăşoară pe un teren de aproximativ 13.800 mp, “garnisiţi” cu o vilă şi cu mai multe anexe, foişoare şi o piscină, a fost evaluată la 14 milioane de lei, adică aproape 3.200.000 de euro.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

BISCOTTI cu ciocolata/ Reteta dulce de la Adriana Parissi: BISCOTTI cu ciocolata

realitatea

Somnul de după-amiază ne face mai deștepți

realitatea

La 32 de ani, o vedeta cântăreşte 40 kg! Dietă cu “seminţe, ţelină, suc şi gumă de mestecat”!

ELENA BASESCU a nascut! Traian Basescu are o nepotica!

realitatea

Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”

Dora Constantinovici

MANCARE ca-n filme …pentru weekend! RETETE senzationale pentru obsedatii de TV

realitatea

Scrie un comentariu