Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Marturia mamei copilului pe care il are iubitul american al ANDREEI BALAN

andreea balan michael“L-am întâlnit pe Michael la o petrecere în Michigan. Eu aveam doar 17 ani şi eram la liceu. Se prezenta ca fiind un bărbat prosper, care mă poate ajuta să-mi continui studiile. Am rămas însărcinată foarte repede. Mergeam la colegiu şi lucram cu normă întreagă. El a demisionat, iar eu am continuat şi cu serviciul, şi cu şcoala, dar aveam grijă şi de el, şi de fetiţa noastră abia născută”, şi-a început povestea Janna.

Totul a continuat până când fetiţa a împlinit doi ani, iar pentru Michael devenise o obişnuinţă să trăiască pe banii soţiei sale, chiar dacă aceasta a insistat în repetate rânduri să-şi caute un loc de muncă stabil şi să devină un bărbat adevărat, care să-şi întreţină familia.

“Ne-am mutat în Colorado când fetiţa avea doi ani şi el mi-a promis că îşi va lua un job, dar nu s-a întâmplat asta. A dispărut două luni de acasă, timp în care nu mi-a trimis nici un ban. L-am părăsit. Asta a fost cu şase ani în urmă”, a mai adăugat femeia, care între timp a absolvit colegiul, a obţinut o diplomă în psihologie, s-a căsătorit, iar soţul ei a devenit tatăl de care fetiţa ei avea nevoie.

N-are bani pentru fetiţa lui

Cu toate acestea, micuţa Paris încă suferă mult după părintele ei adevărat.

“Fetiţa întreabă mereu de el şi nu înţelege de ce tatăl ei nu este alături de ea. Paris plânge când el îi promite că vine şi îl aşteaptă degeaba. Am avut cu el o înţelegere: să participe lunar cu 100 de dolari la întreţinerea fetiţei. A zis că mai mult nu poate. Dar nici banii ăştia nu i-am văzut mereu. Atunci am apelat la ajutorul justiţiei. În cei şase ani de când ne-am despărţit, el şi-a văzut fetiţa de numai trei ori. Ultima oară a fost în luna aprilie a acestui an. Îmi spune că nu are bani ca să se deplaseze până la noi”, a adăugat femeia cu amărăciune.

Şi dacă pentru fetiţa lui nu a găsit bani să meargă să o vadă, ei bine, a reuşit să ajungă în România, acasă la Andreea Bălan, la peste şapte mii de kilometri de New York.

Până să o cunoască pe Andreea, Michael a lucrat ca promoter la o firmă de evenimente şi, pentru că banii pe care îi primea erau foarte puţini, instanţa a stabilit o pensie alimentară minimă pentru fetiţa lui, 75 dolari lunar.

Acum, după ce a cunoscut-o pe Andreea, viaţa lui Michael s-ar putea schimba definitiv, mai ales că românca are o situaţie materială bună, care s-ar putea răsfrânge şi asupra relaţiei dintre Michael şi fiica sa.

«Andreea ştia de copil»

Întrebată dacă ştia de existenţa micuţei Paris în viaţa lui Michael, Andreea Bălan a refuzat să comenteze, în timp ce Săndel Bălan a fost categoric:

“Bineînţeles că ştiam. A ştiut şi Andreea. Băiatul i-a spus încă de la început adevărul. Noi, părinţii, nu ne amestecăm în viaţa Andreei. Noi vrem ca ea să fie fericită. Şi băiatul ăsta este educat, o iubeşte, se poartă frumos cu ea”, a spus Săndel Bălan
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ce mutra face “Vasilica 2014” cand il ia Mircea Badea in brate! “E speriat, e socat! Nu stiu ce e in capul lui!”

Încă o zi liberă de la stat pentru angajații români

Andreea Damian

Florin Calinescu, in razboi cu Pro Tv. Vezi ce a facut actorul!

Adio, Masterchef? Sefii PRO TV nu mai vor emisiunea

Fiica Marijuanei, rănită de comportamentul bizar al mamei sale: «Nu vreau să vină la școală că mă face de râs»

Scandal la Vocea Romaniei! “E concurs de muzica sau de sex?”

Scrie un comentariu