Tabu
FASHION

Milano Fashion Week

Alberta FerrettiAlberta FerrettiBottega VenetaBottega VenetaChanelChanelDolce&GabbanaDolce&GabbanaDolce&GabbanaEmilio PucciEmilio PucciGiorgio ArmaniGiorgio ArmaniGucciGucciMichael KorsMichael KorsMoschinoMoschinoOscar de la RentaOscar de la RentaRalph LaurenRalph LaurenRoberto CavalliRoberto CavalliSalvatore FerragamoSalvatore FerragamoVersaceVersace

Nici nu am intrat bine în sezonul rece că designerii deja și-au prezentat colecțiile primăvară/vară 2015. În cadrul Săptămâna Modei de la Milano, pe podium au fost prezente creațiile celor de la Dolce&Gabbana, Chanel, Gucci dar și alte nume notorii din industria modei. Iată câteva highlighturi din ce se va purta în următorul sezon!

1. Stilul toreador. Domenico Dolce și Stefano Gabbana i-au teleportat pe spectatorii lor într-o cu totul și cu totul altă epocă…Sicilia între anii 1516-1713.  Colecția de primăvară-vară a reprezentat o odă închinată Italiei, muza lor eternă! Tema colecției, care te duce cu gândul la coridele cu matadori a avut din punct de vedere cromatic ca bază negrul, însoțit de dantelă, bijuterii masive și broderii florale!

2Stilul romantic. Când te gândești la primăvară, îți imaginezi culori pastel și un look cât mai romantic. Alberta Ferretti a deschis porțile Edenului pe catwalk prin materialele sale fluide, care păreau să plutească.Oscar de la Renta a pus accentul pe print-uri geometrice și motive florale în nuanțe pastelate.

3.Stilul street-casual. O invitație în lumea baletului, Bottega Veneta portretizează femeia din spatele scenei, un look relaxat, comfortabil care poate fi purtat și pe stradă. Chanel s-a jucat cu suprapuneri de material și volum, atât la coafuri cât și în ținute.

4.  Neon Animal. Culorile puternice, neon, s-au regăsit în hainele designerilor Emilio Pucci și Ralph Lauren, care au înveselit podiumul, la propriu! În acest fel s-a mai evidențiat și Roberto Cavalli, cu ale sale clasice print-uri multicolore.

5. Fantasy. “Come on Barbie, let’s go party”…cam așa ceva îți inspiră cei de la Moschino dacă arunci un ochi la colecția lor de primăvară-vară. Mereu atipici, un fel de “Barbie Haute Couture”, ne-au prezentat mult roz, denim, culori vibrante, întreaga defilare aducând zâmbete pe buzele tuturor!

6.Stilul boy-ish. Gucci și Versace ne îndeamnă să ne îmbrățisăm latura masculină. Culori neutre, îndrăznețe sau print-uri (Giorgio Armani) îți vor da acel aer casual-smart.

7. Dress me up! Salvatore Ferragamo și Michael Kors au subliniat eleganța și feminitatea prin croieli și tăieturi care pun în evidență corpul femeii.

ARTICOLE SIMILARE

Suri Cruise, exemplu negativ pentru fetite

realitatea

Motivele pentru care Meghan Markle nu poartă culori vii precum Kate Middleton

Andreea Damian

Mădălina Dorobanțu

realitatea

7 indicii că un articol dintr-un magazin online nu ți se potrivește

Andreea Damian

Incredibila ținută monocromatică a Rihannei la Super Bowl. A costat o avere!

Andreea Damian

Jane Seymour: „Nu orice designer este dispus să îmbrace pe cineva de vârsta mea”

realitatea

Scrie un comentariu