Tabu
Image default
FASHION Slider

Jane Seymour: „Nu orice designer este dispus să îmbrace pe cineva de vârsta mea”

Actrița care a făcut schimb de haine cu Donatella Versace spune că și dacă repoartă anumite ținute, nu e un capăt de lume.

Jane Seymour e foarte atașată de o rochie Nolan Miller pe care a dobândit-o în rolul ei în serialul TV Crossings. „Această rochie a fost creată pentru [mini-seria TV din 1986] Crossings, care s-a bazat pe un roman Danielle Steel, dar am purtat-o ​​și la premiile People Choice în 1996. În acele zile, era stipulat în contractul meu că pot purta toate costumele realizate pentru serial, așa că am avut o colecție uimitoare. Nolan Miller era deja faimos pentru crearea hainelor din serialul Dinastia. Eu jucam rolul unui personaj fermecător și încercam look-ul Ritei Hayworth. În acea perioadă, actrițele nu modelele, prezentau de fapt moda. Nolan mi-a devenit prieten personal – știa că obișnuiesc să îmi proiectez și să îmi fac singură toate hainele, așa că am colaborat pentru costumele mele. Când eram mult mai tânără, nu aveam niciun ban, așa că deseori cumpăram o țesătură bună de la Liberty – reducerile pe care de obicei nu le dorea nimeni – sau mergeam în magazine vintage și le transformam în tinute pentru mine. Nu am fost niciodată plătită de un designer ca să port ceva, iar în prezent nu orice designer va avea chef să îmbrăce pe cineva vârsta mea. Nu mă interesează dacă purtarea hainelor de mai multe ori este acceptabilă sau nu – dacă simt că rochia și ocazia se potrivesc, nu-mi pasă.

În anii 80, Escada mi-a împrumutat o mulțime de rochii – eram muza neoficială a lui Brian Rennie, designer. Gianni Versace obișnuia să-mi împrumute rochii care au fost făcute pentru Donatella pentru că aveam aceeași mărime.”

ARTICOLE SIMILARE

Lanvin a lansat cea mai neobişnuită reclamă – VIDEO

realitatea

Robotul-polițist din Los Angeles e sexist? A ignorat o femeie care i-a cerut ajutorul

Andreea Damian

Emily Ratajkowski, gravidă prima oară: „Nu voi dezvălui sexul bebelușului”

Tabu Tabu

Jay-Z, obligat de Beyonce să urmeze dieta ei strictă pentru a slăbi

Andreea Damian

Alina Eremia isi provoaca fanii la „Vanatoarea de versuri”!

realitatea

Fotografie cu Cristiana Apostol – Victorie

realitatea

Scrie un comentariu