Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Moby și-a tatuat brațele și gâtul din dragoste pentru animale

moby

Moby este un activist vegan pentru protecția drepturilor animalelor. Muzicianul a vrut să puncteze acest lucru, făcându-și două tatuaje uriașe pe brațe. Cu două luni în urmă și-a tatuat și gâtul, transmițând același mesaj clar: „Sunt un activist pentru protecția drepturilor animalelor”.

DJ-ul în vârstă de 54 de ani a sărbătorit și 32 de ani de când a devenit vegan. „Întrucât noiembrie marchează 32 de ani de când am devenit vegan, m-am gândit să-mi fac un tatuaj (practic 12 – Animal rights conține 12 litere) pentru a sărbători”, a scris Moby, pe numele său adevărat Richard Melville Hall. „Sunt un activist pentru drepturile animalelor vegan din mai multe motive, dar, în cele din urmă, pentru că eu cred că fiecare animal are dreptul să-și trăiască propria viață, în conformitate cu propria voință”, a adăugat artistul. Apoi i-a mulțumit colegei sale vegan, artista tatuator Kat Von D pentru că l-a „desenat” pe brațe.

Moby și-a completat astfel colecția de tatuaje „vegane”. În luna septembrie, el și-a tatuaj pe gât mesajul „VEGAN FOR LIFE” (Vegan pe viață). Pe acesta l-a prezentat la cea de-a 20-a gală a Mercy For Animals organizată la The Shrine Auditorium din Los Angeles. PETA a apreciat apoi mesajul puternic pe care l-a transmis.

Moby mai deține un restaurant vegan în Los Angeles, un alt mod de a pleda pentru un stil de viață bazat pe plante. De asemenea, festivalul său de muzică Circle V strânge bani pe care-I donează organizației Mercy for Animals.

ARTICOLE SIMILARE

Ce-și doresc bărbații – cel mai nou ghid pentru femeile din România

realitatea

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Cele mai urmărite filme de pe Netflix. Găsește-ți inspirația de weekend!

Andreea Damian

Ai putea tine dieta lui Kourtney Kardashian?

realitatea

Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta

Tabu Tabu

Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

Andreea Damian

Scrie un comentariu