Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Moby și-a tatuat brațele și gâtul din dragoste pentru animale

Moby este un activist vegan pentru protecția drepturilor animalelor. Muzicianul a vrut să puncteze acest lucru, făcându-și două tatuaje uriașe pe brațe. Cu două luni în urmă și-a tatuat și gâtul, transmițând același mesaj clar: „Sunt un activist pentru protecția drepturilor animalelor”.

DJ-ul în vârstă de 54 de ani a sărbătorit și 32 de ani de când a devenit vegan. „Întrucât noiembrie marchează 32 de ani de când am devenit vegan, m-am gândit să-mi fac un tatuaj (practic 12 – Animal rights conține 12 litere) pentru a sărbători”, a scris Moby, pe numele său adevărat Richard Melville Hall. „Sunt un activist pentru drepturile animalelor vegan din mai multe motive, dar, în cele din urmă, pentru că eu cred că fiecare animal are dreptul să-și trăiască propria viață, în conformitate cu propria voință”, a adăugat artistul. Apoi i-a mulțumit colegei sale vegan, artista tatuator Kat Von D pentru că l-a „desenat” pe brațe.

Moby și-a completat astfel colecția de tatuaje „vegane”. În luna septembrie, el și-a tatuaj pe gât mesajul „VEGAN FOR LIFE” (Vegan pe viață). Pe acesta l-a prezentat la cea de-a 20-a gală a Mercy For Animals organizată la The Shrine Auditorium din Los Angeles. PETA a apreciat apoi mesajul puternic pe care l-a transmis.

Moby mai deține un restaurant vegan în Los Angeles, un alt mod de a pleda pentru un stil de viață bazat pe plante. De asemenea, festivalul său de muzică Circle V strânge bani pe care-I donează organizației Mercy for Animals.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor

realitatea

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Andreea Damian

SALVATORUL din Apuseni – condamnat la inchisoare!

Fără slujbă de Crăciun în catedrala Notre-Dame pentru prima dată în peste 200 de ani

Andreea Damian

Punk make-up tutorial!

realitatea

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

Scrie un comentariu