Tabu
BEAUTYWhat's hot

Cat de mult s-a schimbat CLEOPATRA STRATAN! Foto incredibile!

Fostul copil minune care s-a bucurat de o faimă internaţională colosală şi a intrat în “Cartea Recordurilor” cu şase reuşite unice, este acum o frumoasă domnişoară, în vârstă de 11 ani. CLEOPATRA STRATAN, care, în urmă cu opt ani, a fost prezentată lumii întregi ca un real fenomen, a crescut mult, va termina clasa a V-a şi este un elev silitor, care îşi plăteşte studiile la şcoala particulară unde este înscrisă din bursa primită pentru merite deosebite.

Cleopatra nu a uitat să cânte, chiar în acest weekend a concertat la Călăraşi, unde este cap de afiş la prestigiosul festival de interpretare “Flori de Mai” 2014, şi a urcat pe scenă alături de tatăl său.

Cleopatra este singurul copil din lume ce se află în Cartea Recordurilor la ” Cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert” (la 3 ani şi jumătate),”Cel mai tânăr talent care are un album”, “Cel mai tânăr înterpret care a avut un succes muzical pe primul loc la nivel naţional timp de şase săptămâni”, Cel mai tânăr solist ce a primit 10.000 euro pentru o singură piesă”, “Cel mai tânăr solist ce a primit trei premii MTV” şi “Cel mai tânăr artist de succes”.

ARTICOLE SIMILARE

Zodiile de Valentine’s Day

realitatea

Ea e mireasa lui BORDEA!

Celebrity make-up: Charlize Theron

Cum arata “femeia Barbie” fara machiaj. Diferentele sunt imense!

Abuzul domestic porneşte din creier

Italian beauty-tips

1 comentariu

Scrie un comentariu