Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Cat de mult s-a schimbat CLEOPATRA STRATAN! Foto incredibile!

Fostul copil minune care s-a bucurat de o faimă internaţională colosală şi a intrat în “Cartea Recordurilor” cu şase reuşite unice, este acum o frumoasă domnişoară, în vârstă de 11 ani. CLEOPATRA STRATAN, care, în urmă cu opt ani, a fost prezentată lumii întregi ca un real fenomen, a crescut mult, va termina clasa a V-a şi este un elev silitor, care îşi plăteşte studiile la şcoala particulară unde este înscrisă din bursa primită pentru merite deosebite.

Cleopatra nu a uitat să cânte, chiar în acest weekend a concertat la Călăraşi, unde este cap de afiş la prestigiosul festival de interpretare “Flori de Mai” 2014, şi a urcat pe scenă alături de tatăl său.

Cleopatra este singurul copil din lume ce se află în Cartea Recordurilor la ” Cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert” (la 3 ani şi jumătate),”Cel mai tânăr talent care are un album”, “Cel mai tânăr înterpret care a avut un succes muzical pe primul loc la nivel naţional timp de şase săptămâni”, Cel mai tânăr solist ce a primit 10.000 euro pentru o singură piesă”, “Cel mai tânăr solist ce a primit trei premii MTV” şi “Cel mai tânăr artist de succes”.

ARTICOLE SIMILARE

Imagini de la întâlnirea dintre Bianca şi Cristea la Paris «Eram în pat şi…»

Ziua mondială a zâmbetului: cum albești dinții în mod natural?

Andreea Damian

6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a folosi benzile de curățare a porilor de pe nas

Andreea Damian

Viorica de la Clejani vrea sa isi taie stomacul: “M-am ingrasat 10 kg, m-am si speriat…”

Marius Moga a despartit-o pe Iulia Vantur de Salman Khan!

Experiment: o femeie a facut sex zi de zi timp de un an! Rezultatul este uimitor

1 comentariu

Anca 7 October 2014 at 23:11

Faima internationala colosala??????? Voi v-ati uitat ka Antena Stars?! Fatuta asta nu e nici frumusica, nu e nici un strop de talent in ea, nici voce. Fiti seriosi! Uitati-va cum cant acei copiii din concurs…

Răspunde

Scrie un comentariu