Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Scandal in direct la ANTENA 3!

sova_cristina_topescuCristina Țopescu și senatorul Dan Șova au avut mai multe schimburi de replici tăioase, duminică, pe parcursul emisiunii ”Dincolo de știri”. Disputa cea mai încinsă a plecat de la dicționar: Șova l-a făcut gângav pe Klaus Iohannis, iar moderatoarea emisiunii i-a demonstrat că nu cunoaște înțelesul cuvântului folosit. Cristina Țopescu afirmă, într-un text trimis DC News, că își rezervă dreptul de a nu-l mai invita pe Șova la emisiunile pe care le moderează, considerând că are un discurs ”model Traian Băsescu”.

Redăm în continuare, integral, textul trimis de Cristina Țopescu redacției DC News:

Concluzia logica, in urma definitiei date de DEX termenului de “gangav”: e vorba despre un defect de vorbire si nu despre o incetineala a mintii. In istorie au fost personaje precum Ludovic al II-lea cel Gangav, unul dintre regii Frantei, fiul lui Carol Plesuvul, caruia-istoricii consemneaza- ca i s-a spus asa din cauza faptului ca avea o deficienta de vorbire si nu si o “incetineala a mintii”. Sigur ca nu e exclus ca un gangav sa fie si incet la minte, cum la fel de bine si un guraliv, un gures, poate fi si el un incet la minte. Nu exista, insa, o relatie directa intre aceasta deficienta de vorbire si capacitatea intelectuala a celui atins de ea. Cat despre filosofii care vorbesc putin, domnul Sova, un absolvent de Universitate, asa cum a tinut sa-mi spuna, ar trebui sa stie ca filosofii nu vorbesc intotdeauna putin. Petre Tutea, de pilda, vorbea mult. Si atatia altii ! Domnul Sova a avut pe parcursul emisiunii, dar si in pauza publicitara ( in care am incercat o conciliere, asa cum e firesc sa reactioneze un moderator in astfel de situatii) o atitudine aroganta si necuviincioasa. In cursul discutiei despre problemele pe care Victor Ponta le-ar fi putut avea in trecut sau le-ar avea si acum unii baroni ai partidului, domnul Sova a spus ca PSD nu are baroni, ci “lideri din teritoriu”, ca domnul Ponta nu a avut niciodata si nu are nici acum probleme de acest gen, ele fiind doar inventii ale presei si afirmatii de revista “Urzica”. Au urmat apoi replici in care domnul Sova-om politic isi imagina cum ar fi sa puna dansul intrebari similare moderatorului:

Dan Sova: Daca eu vin si spun acum ca aveti probleme cu seful postului de televizune, o sa spuneti: Da’ ce va face sa credeti? Asa cred eu, ei… eu cred ca nu aveti, dar este exact din aceeasi categorie.!

Cristina Topescu: Numai ca eu nu candidez, nu sunt om politic, deci nu e din aceeasi categorie, intrati intr-o cu totul alta zona.

Se pare ca domnul Sova nu face diferenta intre calitatea sa de om politic si aceea de jurnalist, intre ce intrebari poate pune un jurnalist unui om politic si ce intrebari NU poate sa puna un om politic unui jurnalist, din simplul motiv ca cele din urma nu fac obiectul interesului public. Imi rezerv dreptul de a nu-l mai invita la emisiunile mele pe domnul Dan Sova. Sigur ca pentru domnul Sova nu e vreo paguba ca nu va mai veni la emisiunile mele, sunt atatea alte emisiuni si atatia alti moderatori. “Paguba” ar putea fi, insa, in alta parte. Paguba s-ar putea s-o faca domnul Sova imaginii partidului pe care il reprezinta in chiar calitatea sa de purtator de cuvant. Domnul Sova, avand, altfel, sunt sigura, multe alte merite. In campanie electorala, insa, mai ales in campanie electorala, politicienii nu trebuie sa se insulte si, cu atat mai putin, sa reactioneze astfel in relatia cu jurnalistii. Nu cred ca vreti sa adoptati “modelul Traian Basescu”, nu, domnule Sova? Nu asta trebuie sa faca purtatorul de cuvant al unui partid, oricat de devotat ar fi partidului si oricat de luptator de mare angajament ar vrea sa para in competitia electorala. Pentru ca, atentie, efectul obtinut poate fi invers celui scontat ! Domnule Victor Ponta, apelati mai mult la Gabi Firea, ca purtator de cuvant al partidului ! E doar o sugestie, sunt sigura ca dvs nu va suparati si nici nu reactionati precum domnul Sova.

Mai mult la: http://www.dcnews.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

Eurovision România 2023. Juriul i-a ales pe cei 12 finalişti ai Selecţiei Naţionale

Andreea Damian

Sotia unui militar din Afganistam arestata pentru un motiv incredibil! SEX pe Skype

Cum să scârbeşti o femeie pe Facebook, în trei paşi simpli

Stiai ca somnul te face mai slab si mai fericit?

realitatea

Adevarul despre salariul lui DAN NEGRU

Scrie un comentariu