Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!

MONICA GABOR traieste intr-o colivie de aur! În America, Monica Gabor se bucură de averea de peste trei miliarde de dolari a iubitului ei chinez, Poe Qui Ying Wangsuo, alias “Mr. Pink”. Cu toate acestea, românca nu are nimic pe numele ei.

Aparent, viaţa Monicăi Gabor alături de “Mr. Pink” este una cât se poate de roz. Românca a schimbat în doar trei ani nu mai puţin de patru supermaşini, toate Rolls Royce. În prezent, ea conduce ultimul model al respectivei mărci, Wraith, un bolid cu două uşi, a cărui valoare se ridică la 300.000 de dolari. Recent, românca a fost zărită la volanul maşinii ei în zona unui supermarket din America, “Whole Foods”, acolo unde îşi face cumpărăturile. Totodată, apartamentul din Century City, unul din cele mai selecte cartiere din Los Angeles, a cărui chirie se ridică la peste 100.000 de dolari lunar, are peste 200 de metri pătraţi şi este dotat cu seif, mobilă foarte scumpă, canapele din piele, plasme de ultimă generaţie, camere de luat vederi şi multe alte electrocasnice ultramoderne şi sofisticate.

Miliardarul îi controlează economiile

Cu toate acestea, după mai bine de trei ani de stat în America, Monica nu are nici un bun pe numele ei. Conturile nu sunt nici ele pline de bani, acestea fiind controlate, potrivit unei persoane apropiate vedetei, chiar de “Mr. Pink”, cel care ştie câţi dolari primeşte iubita lui la joburile pe care el însuşi i le oferă.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Pisicile roșcate din filme o retrospectivă în cinstea lui Jones din Alien

Dora Constantinovici

Femeile sunt date la o parte din locurile de muncă de către roboți și automatizare

realitatea

Impresarul Alexandrei Stan a reconstituit scena din “seara bataii” si a pus-o intr-un clip!

Secret Santa provoacă prea multă „anxietate” în rândul milenarilor

Andreea Damian

Când intră în vigoare garanția pentru ambalaje și cum se pot recupera banii

Andreea Damian

Alerta in showbiz! Unde au disparut sanii Biancai Dragusanu?

Scrie un comentariu