Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!

MONICA GABOR traieste intr-o colivie de aur! În America, Monica Gabor se bucură de averea de peste trei miliarde de dolari a iubitului ei chinez, Poe Qui Ying Wangsuo, alias “Mr. Pink”. Cu toate acestea, românca nu are nimic pe numele ei.

Aparent, viaţa Monicăi Gabor alături de “Mr. Pink” este una cât se poate de roz. Românca a schimbat în doar trei ani nu mai puţin de patru supermaşini, toate Rolls Royce. În prezent, ea conduce ultimul model al respectivei mărci, Wraith, un bolid cu două uşi, a cărui valoare se ridică la 300.000 de dolari. Recent, românca a fost zărită la volanul maşinii ei în zona unui supermarket din America, “Whole Foods”, acolo unde îşi face cumpărăturile. Totodată, apartamentul din Century City, unul din cele mai selecte cartiere din Los Angeles, a cărui chirie se ridică la peste 100.000 de dolari lunar, are peste 200 de metri pătraţi şi este dotat cu seif, mobilă foarte scumpă, canapele din piele, plasme de ultimă generaţie, camere de luat vederi şi multe alte electrocasnice ultramoderne şi sofisticate.

Miliardarul îi controlează economiile

Cu toate acestea, după mai bine de trei ani de stat în America, Monica nu are nici un bun pe numele ei. Conturile nu sunt nici ele pline de bani, acestea fiind controlate, potrivit unei persoane apropiate vedetei, chiar de “Mr. Pink”, cel care ştie câţi dolari primeşte iubita lui la joburile pe care el însuşi i le oferă.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Valvis Holding lansează Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă proprie (P)

Tabu Tabu

Implanturile mamare pot ascunde cancerul de sân

Gafa vestimentara uriasa la nunta Oanei Roman. O vedeta a aparut cu… pretul rochiei la vedere!

Colosal! VEZI cat castiga Giovanni Becali pe luna: “Traiesc decent… imi ajung”

Aici s-a ajuns, mai nou, muștele care depun ouă pe produsele din carne sunt binevenite

realitatea

Aceste clişee ne dor (11) – “A zis cineva de tine că…”

Scrie un comentariu