Tabu
LIFESTYLE What's hot

Cove se casatoreste! Uite cum arata logodnica lui

“Ne-am cunoscut in urma cu sase ani, la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viata lui, amandoi eram implicati intr-o alta relatie. Dupa aceea nu ne-am mai intalnit. Eu, intre timp, m-am si casatorit si am si divortat. Apoi ne-am reintalnit in acelasi cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una alta. Am luat-o asa cu pasi timizi si totul a decurs de la sine. Nici nu ne gandeam ca vom rezista mult timp impreuna. Au fost si momente in care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt. De abia asteptam sa ne unim destinele. Vrem o familie, dar vrem si copii”, a spus vedeta TV la emisiunea “Wowbiz”.

Foarte emotionat, Cove si-a amintit si de momentul in care i-a cerut mana iubitei sale. “Eu am cerut-o in casatorie. A fost din toata inima. M-am gandit ca cel mai frumos loc pentru acest moment emotionant ar fi Palatul Mogosoaia, unde ne-am intalnit pentru prima data. Era undeva spre seara, a fost romantic. Am ajuns acolo, pe malul lacului, a urmat momentul si i-am pus intrebarea cea mare”, a povestit Gabriel Coveseanu.

cove 1 cove 2 cove 3

ARTICOLE SIMILARE

Jude Outlaw şi chelia făcătoare de minuni

Iulia Albu are un NOU IUBIT? Este fostul partener al Danielei Crudu

Mic-dejun de înger

OLIVIA STEER – “soc anafilactic” violent la vaccinuri!

Uite cum arata sora Andreei Mantea!

Cum arata azi cele mai frumoase femei din anii ’70: Victoria Principal (“Pamela”), Linda Gray (“Sue Ellen”) si Isabelle Adjani / 12 FOTO

Scrie un comentariu