Tabu
LIFESTYLE

TRAGEDIE: Ileana Stana Ionescu, lovita la 78 ani

Momente cumplite pentru una dintre cele mai mari doamne ale scenei româneşti. Ileana Stana Ionescu şi soţul ei riscă să ajungă în stradă. Proprietarul casei în care stau cu chirie i-a somat să părăsească locuinţa.

Ileana Stana Ionescu se confruntă cu o situaţie dramatică. La cei 78 de ani, actriţa şi soţul ei au fost somaţi de proprietarul casei în care locuiesc cu chirie să părăsească locuinţa, potrivit cancan.ro. În următoarele zile, ei riscă să ajungă în stradă.

Noi locuim de când ne ştim cu chirie, într-o casă naţionalizată. Acum am fost somaţi s-o părăsim, dar efectiv n-avem unde să ne ducem“, a declarat Andrei Ionescu, soţul artistei.
Cei doi şi-au cumpărat o casă încă din 2006 şi au dorit mult să se mute acolo. Cheltuielile mari nu le-au permis să finalizeze însă lucrările. Astfel că Ileana Stana Ionescu a fost nevoită să pună umărul la treabă alături de soţul ei. Chiar şi aşa, casa a rămas neterminată. “Casa pe care am cumpărat-o într-un cartier de la marginea Capitalei nu este gata nici acum, deşi banii i-am dat din 2006. Am încercat s-o terminăm cu mâinile noastre, dar mai avem multe de făcut. Am săpat inclusiv un puţ pentru a avea apă, pentru că de utilităţi nu poate fi vorba încă. Doar lumina avem în casă, racordarea la gaze am plătit-o, dar nu am fost racordaţi încă“, a mai spus Andrei Ionescu.
În urmă cu câţiva ani, celebra artistă a fost convinsă de brokeri să investească 25.000 de euro într-un fond de investiţii, bani care nu i-au adus nici profit şi nici nu au mai fost recuperaţi.

ARTICOLE SIMILARE

Lucian Mandruta il face praf pe Octavian Paler: “Nu cred ca exista un scriitor mai plat si mai lipsit de consistenta decat el!”

A fost 7 ani iubita lui Mircea Badea! Uite cum arata acum

Noua gama de tablete Prestigio MultiPad Color

De ce o detestă pe Meghan Markle prietenii prințului Harry

Andreea Damian

Dormi sănătos!

realitatea

Evian by Paul Smith

realitatea

Scrie un comentariu