Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

PUTIN – bolnav de cancer / RUSIA in stare de soc!

Rusii sunt in stare de soc, dupa ce au aparut zvonuri cu cum Vladimir Putin este bolnav de cancer. Daca unii cred ca presedintele sufera de cancer la coloana vertebrala, altii au declarat ca are probleme la pancreas.

Potrivit cotidianului german “Bild”, care citează “New York Post”, Vladimir Putin ar avea cancer. Daca la inceput au fost doar zvonuri, se pare ca s-au adus ca argumente, modificările aspectului său fizic. Se pare ca presedintele Putin ar fi tratat de un doctor din fosta Germanie de Est si care a declarat ca Vladimir Putin are fata umflata, fara sa dea mai multe detalii.

Preşedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare în prăbuşirea avionului malaysian în estul Ucrainei, are angajat cu normă întreagă un degustător profesionist, pentru a se asigura că mâncarea sa nu este otrăvită.Informaţia a fost dezvăluită în urma reuniunii de săptămâna aceasta, de la Londra, a Clubului Chefs des Chefs, ai cărui membri pregătesc mesele unor lideri mondiali, inclusiv şefi de state, relatează The Independent, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

ARTICOLE SIMILARE

3 stațiuni din Grecia renumite pentru tavernele cu specific pescăresc

realitatea

SUKI WATERHOUSE, noua zeita glam-rock a modelling-ului international!

Jobul de vis. Ești plătit cu 4.500 de dolari pe lună ca să călătorești

Andreea Damian

Cum să-ți dai seama de aptitudinile copilului tău

realitatea

Nasa NICOLETA LUCIU – prima plecata de la NUNTA BIANCAI!

Detaliul surprins în primele imagini oficiale cu Prințul Louis la botez. Puțini l-au observat

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu