Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

PUTIN – bolnav de cancer / RUSIA in stare de soc!

Rusii sunt in stare de soc, dupa ce au aparut zvonuri cu cum Vladimir Putin este bolnav de cancer. Daca unii cred ca presedintele sufera de cancer la coloana vertebrala, altii au declarat ca are probleme la pancreas.

Potrivit cotidianului german “Bild”, care citează “New York Post”, Vladimir Putin ar avea cancer. Daca la inceput au fost doar zvonuri, se pare ca s-au adus ca argumente, modificările aspectului său fizic. Se pare ca presedintele Putin ar fi tratat de un doctor din fosta Germanie de Est si care a declarat ca Vladimir Putin are fata umflata, fara sa dea mai multe detalii.

Preşedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare în prăbuşirea avionului malaysian în estul Ucrainei, are angajat cu normă întreagă un degustător profesionist, pentru a se asigura că mâncarea sa nu este otrăvită.Informaţia a fost dezvăluită în urma reuniunii de săptămâna aceasta, de la Londra, a Clubului Chefs des Chefs, ai cărui membri pregătesc mesele unor lideri mondiali, inclusiv şefi de state, relatează The Independent, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

ARTICOLE SIMILARE

Cineva a inventat pantalonii yoga Patriot SUA cu loc pentru armă – fabricați în China

Dora Constantinovici

Black Friday în vreme de Covid

Andreea Damian

Intimitate cu strigături /PALME D’OR – perversiune si rafinament

TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre ADRIAN SÂRBU!

Oana Roman şi-a cunoscut fratele mai mic la propria nuntă

Celebritati nascute pe 9 martie!

realitatea

1 comentariu

PUTIN – bolnav de cancer / RUSIA in stare de soc! | Femininne 29 October 2014 at 19:39

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu