Tabu
CULTURE

Program si reguli de acces Tarja Turunen

Intr-o maniera cu totul neobisnuita, Tarja Turunen se apropie si mai mult de fanii ei – acestia vor putea veni la concert cu aparatele de fotografiat de orice fel (exceptie facand doar camerele video) pentru a surprinde atmosfera unica a show-lui.

Concertul mult asteptat al Tarjei Turunen va incepe de la ora 20.00, accesul publicului incepand de la ora 19:00. Fanii sunt rugati sa vina de la ora 19:00 la eveniment, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul spectacolului. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet.

Accesul cu urmatoarele obiecte este restrictionat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist,  bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se mai gasesc intr-un numar redus in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 245 lei – categoria VIP, 195 de lei – categoria I, 145 de lei categoria a II-a, 115 de lei categoria a III-a, 90 de lei categoria a IV-a.

Evenimentul Tarja Turunen la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe

realitatea

Distribuție cu nume celebre în „Don’t Look Up”

Andreea Damian

“Mowgli” adaugă un capitol nou, mai întunecat la saga “Jungle Book”

realitatea

Soulfly in Romania

realitatea

Consultații poetice și coregrafice ⎢ Valentina de Piante

Ciocîrlan

Cum își mai bat joc oamenii de mediu: record de elefanți morți în 2019, în Sri Lanka

realitatea

Scrie un comentariu