Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe

Vedeta pop canadiană ar fi plătit 35.000 de dolari pe o pereche de pisici Savannah – o rasă provenită din încrucișarea unei rase de pisici domestice cu una sălbatică pe care le cheamă Sushi și Tuna.

Pisicile Savannah sunt restricționate sau interzise într-o serie de state americane, dar se permite să fie păstrate ca animale de companie în Illinois, Tennessee, Carolina de Sud și California, potrivit Asociației pentru pisici Savannah.

Justin Bieber a răspuns agresiv grupului Peta pentru drepturile animalelor după ce a fost criticat pentru că a cumpărat doi pisoi la modă în loc să adopte pisicile dintr-un adăpost. Pisicile, pe care Bieber le-a pozat și afișat pe Instagram înainte de a doua sa nuntă cu soția sa – modelul Hailey, la începutul săptămânii trecute, sunt parțial exotice și sunt o încrucișare între o pisică domesticită și una sălbatică.

People For The Ethical Treatment Of Animals (Peta) a criticat cântărețul, spunând că acesta și-ar fi putut inspira fanii săi să adopte animale din adăposturi făcând același gest. Peta îl acuză pe Bieber că în loc să facă asta el promovează și „alimentează cererea periculoasă de pe piața de pisici hibride” și „contribuie la criza de suprapopulare a animalelor”. Bieber, în vârstă de 25 de ani, a răspuns cu o postare pe Instagram, transmițând organizației cuvântul cu acela urât și pe care nu-l reproducem aici care începe cu M, devenind astfel inutil de agresiv. “PETA să se concentreze asupra problemelor reale”, a mai spus el. “Cum ar fi braconajul și cruzimea împotriva animalelor.”

Bieber a mai scris: „Lăsați-mi frumoasele pisici în pace @kittysushiandtuna”.

ARTICOLE SIMILARE

Astrologul prințesei Diana prezice o nouă criză regală: „Tensiunile vor fi mari”

Andreea Damian

Nopti in Grecia – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Andreea Damian

Puterea în creștere a influencerilor virtuali amenință influencerii în carne și oase

realitatea

Eco Rom, programul de colectare selectivă a ambalajelor

realitatea

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu