Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un tatuaj alb

Tatuajele cu cerneală albă au devenit o nouă tendință. Dar această formă de body-art este mult mai delicată în comparație cu tatuajele cu cerneală neagră. Înainte de a obține unul, este mai bine să cunoașteți câteva aspecte și să fiți siguri că acestea vor corespunde total așteptărilor voastre.

Mergeți numai la artiști experimentați

Da, acest lucru se aplică tuturor tatuajelor. Dar tatuajele cu cerneală albă sunt o provocare mult mai mare. Datorită diluării majorității cernelurilor albe, este nevoie de ceva timp și deprindere pentru a crea un tatuaj exact așa cum își dorește clientul. În plus, este mult mai greu să vezi cerneala albă în comparație cu cerneala neagră în timp ce o aplici pe piele. Nu ar trebui să lași pe nimeni să facă asta pentru corpul tău dacă este prima dată, chiar dacă au experiență în tatuaje obișnuite.

Tatuajele albe nu arată bine pe orice tip de piele

Sunt o opțiune uimitoare pentru persoanele cu o piele mai deschisă și le poți ascunde cu ușurință cu machiaj în anumite situații. Dar totuși, culoarea pielii este factorul determinant în cât de vizibil va apărea tatuajul tău. Dacă pielea ta este prea deschisă, există șanse ca desenul să nu fie atât de impresionant.

Tatuajele albe necesită un design special

Cerneala albă ar trebui să completeze ideea ta de tatuaj, deoarece nu toate desenele pot fi executate folosind această culoare. Mai mult decât atât, cu cât este mai simplă ideea, cu atât este mai probabil să arate genial. Portretele complicate nu sunt o idee atât de grozavă pentru cerneala albă.

Tatuajele albe nu trec de obicei testul timpului

Toate tatuajele se estompează și, după câțiva ani, nu mai arată la fel. Iar cerneala albă are tendința de a-și schimba culoarea mai repede decât alte cerneluri pe măsură ce trece timpul.

Tatuajele albe se pot ridica la suprafața pielii

Tatuajele albe tind să facă pielea să se umfle puțin mai mult decât tatuajele de alte culori. Acest lucru se întâmplă deoarece cerneala este plasată aproape de suprafața pielii doar pentru a face culoarea mai vizibilă. De aceea este important să aveți în vedere designul corect.

Cerneala albă funcționează mai bine pentru evidențiere, mai degrabă decât pentru contur

De obicei, cerneala albă este folosită pentru a evidenția alte tatuaje, deoarece poate ajuta la furnizarea unei forme mai interesante. De asemenea, arată impresionant în contrast cu cerneala neagră. Puteți vedea exemplele de mai jos.

ARTICOLE SIMILARE

INNA pozeaza sexy la piscina! FOTO

Politicienii locomotive din România care conduc trenurile spre dreapta semnalizând stânga

Cât de gravă este starea de sănătate a Mioarei Roman? Oana Roman, detalii dureroase: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama”

Andreea Damian

Scandal la Casa Regală, înainte de încoronarea Regelui Charles. Prințul William mai are o fiică

Andreea Damian

Ce va face Florin Călinescu după demisie. Primele declarații despre noul proiect

Andreea Damian

Zodiile care-ți frâng inima într-o relație. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Andreea Damian

Scrie un comentariu