Tabu
FASHIONLIFESTYLE

Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

Serialul House of Cards a facut valva inca de la primul episod-pilot. Si nu avea cum altfel, doar vorbim despre Kevin Spacey, care nu joaca in seriale. Decat daca vorbim despre o mega-productie in care subiecte precum politica, manipularea si metode mai putin “ortodoxe” de a ajunge in top sunt la ordinea zilei. Frank si Claire Underwood redefinesc notiunea de personaj negativ, mai ales cand formeaza un cuplu, un cuplu care si-a cladit metodic ascensiunea in lantul trofic, premiul cel mare fiind Casa Alba! Lasandu-l pe Frank la o parte, sarea si piperul acestui serial poarta pantofi Louboutin, are coafura pixie si ne invata cum sa ne imbracam office! Iata de ce ne place Claire Underwood:

-De la primul episod te-a facut sa iti reevaluezi tinutele office si sa iti doresti doar doua genti : Birkin & Yves Saint Laurent.

-Alearga. Zi de zi. Scena in care apare in lenjerie intima este motivul pentru care ti-ai reinoit abonamentul la sala.

-Are vicii. Tigarea impartita cu Frank si paharul de vin la sfarsitul zilei arata ca este om, cu “guilty pleasures” ca si noi.

-Mariajul=munca. Pe langa crime si alte decizii care ne-au facut sa ridicam din sprancene de-a lungul episoadelor, Claire si Frank, mai presus de toate, se sustin, au incredere unul in celalalt, se iubesc si se accepta unul pe celalalt pentru cum sunt.

-Sfideaza mitul “femeia la cratita”. Claire are patru avorturi si o cariera de succes. Nu ii este rusine cu deciziile pe care le-a luat privind corpul si viata ei.

-E glamour si regina stilului minimalist chiar si cand poarta pijamale. Oh, Claire…

-Isi foloseste defectele in favoarea ei. Cine ar putea uita scena in care Claire admite ca a fost violata pentru a aduce discutia despre copii si avorturi pe un teren favorabil ei? Da, a omis si a distorsionat anumite parti ale povestii, dar ai nevoie de curaj pentru a dezvalui o parte dureroasa din trecutul tau!

-Intelege conceptul de network. Claire stie ca pentru a reusi in viata nu ai nevoie doar de efort si putin noroc. Relatiile, constituie o parte importanta a succesului. Nu vorbim despre “pile”, ci despre cum sa ceri favoruri. Ceri, dar oferi ceva in schimb.

ARTICOLE SIMILARE

Restaurantele, teatrele și cinematografele se redeschid. Noi reguli pentru clienți!

Andreea Damian

Selfie-urile îți fac nasul să pară mai mare decât în realitate

Andreea Damian

Katy Perry și Dita von Teese, designeri pentru H&M

realitatea

O nouă tendință ia naștere pe TikTok – ce este Royalcore

Andreea Damian

Elena Băsescu, NAŞĂ DE CUNUNIE! Ce ROCHIE NEINSPIRATĂ a avut

Elena Udrea e carnivora: “La mine nu exista o masa fara carne!”

1 comentariu

Scrie un comentariu