Tabu
lifestyle

Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite

În urmă cu o săptămână pășeau pe covorul roșu de la Cannes, arătând lumii întregi că se iubesc. Cu toate acestea, relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este pe punctul de a se destrăma.

Potrivit mai multor surse apropiate ale clupului, prezența Angelinei la premiera filmului "Ingloroius Basterds" de la Cannes a fost doar un rol pe care l-a jucat într-un mod excepțional. În realitate, frumoasa actriță a petrecut numai 36 de ore pe Riviera Franceză. La petrecerea organizată de Quentin Tarantino, zâmbetul actriței dispărea odată cu blitz-urile aparatelor de fotografiat.

Relația celor doi a devenit subiect de bârfă după ce Pitt s-a întâlnit în secret cu fosta sa soție, actrița Jennifer Aniston, lucru care se pare că a scos-o din minți pe Angelina. Frumoasa Jolie l-a amenințat pe actor că nu își va face apariția la Festivalul de Film de la Cannes, dacă acesta nu întrerupe orice legătură cu Aniston, de care s-a despărțit în anul 2005. "Brad vrea să rămână prieten cu Jen și nu va renunța la relația cu aceasta", a declarat o sursă pentru revista Grazia. Citește mai multe pe realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

Fuchs – pentru preparate mai gustoase

Hot Sexy Love: Tu mă faci să…

MADALINA GHENEA trece la Gerard Butler? FOTO

Prinţesa Eugenie a plecat în şosete, prin Londra

realitatea

Veste tulburatoare! Se pare ca Printul Charles sufera de o maladie ingrozitoare

Experiment: 2 minute de plank pe zi, timp de 14 zile. Rezultatele sunt uimitoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu