Tabu
BEAUTY

Top 5 trucuri make-up de vară

Vara a sosit în sfârșit și nu doar garderoba noastră trebuie updatată pentru noul sezon. Iată câteva trucuri care să-ți asorteze machiajul la vremea de afară:

1.Folosește o pudră bronzantă în tonul potrivit. Dacă ai un ten mai închis alege tonuri în culori piersică aurie, iar dacă ai tenul mai deschis folosește o pudră de culoare piersică-rozie.

2.Când aplici pudra bronzantă, dă-te ușor peste pomeți și tâmple, dar evită să o aplici pe nas, frunte și bărbie, deoarece bronzantul trebuie să definească doar conturul feței.

3.Menține-ți sprâncenele într-o formă perfectă și folosește un fard de ochi simplu, folosind una sau două culori neutre. Folosește o mascara de nuanță ciocolatie mai degrabă decât neagră, oferind astfel tenului, un look fresh și natural.

4. Nu uita să folosești un fard de obraz: pudra bronzantă nu poate înlocui o culoare frumoasă de obraz. Dacă adaugi la pudra bronzantă un fard de obraz roziu, vei obține un look perfect de vară.

5.Buzele pot fi glossy sau mate, dar păstează-le curate. Dacă aplici culoarea cu degetele, rezultatul va fi unul natural.

ARTICOLE SIMILARE

Secrete antiîmbătrânire pe care dermatologii le împărtășesc doar prietenilor

Andreea Damian

De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie

Andreea Damian

Anul incepe cu Melvita

Rutina de îngrijire a pielii – Tips-uri de toamnă

Machiaj | Aspectul Y2K, pe care îl vom vedea peste tot în această vară

Andreea Damian

Trucuri simple de beauty pe care le poți face acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu