Home > beauty > Top 5 trucuri make-up de vară

Top 5 trucuri make-up de vară

Vara a sosit în sfârșit și nu doar garderoba noastră trebuie updatată pentru noul sezon. Iată câteva trucuri care să-ți asorteze machiajul la vremea de afară:

1.Folosește o pudră bronzantă în tonul potrivit. Dacă ai un ten mai închis alege tonuri în culori piersică aurie, iar dacă ai tenul mai deschis folosește o pudră de culoare piersică-rozie.

2.Când aplici pudra bronzantă, dă-te ușor peste pomeți și tâmple, dar evită să o aplici pe nas, frunte și bărbie, deoarece bronzantul trebuie să definească doar conturul feței.

3.Menține-ți sprâncenele într-o formă perfectă și folosește un fard de ochi simplu, folosind una sau două culori neutre. Folosește o mascara de nuanță ciocolatie mai degrabă decât neagră, oferind astfel tenului, un look fresh și natural.

4. Nu uita să folosești un fard de obraz: pudra bronzantă nu poate înlocui o culoare frumoasă de obraz. Dacă adaugi la pudra bronzantă un fard de obraz roziu, vei obține un look perfect de vară.

5.Buzele pot fi glossy sau mate, dar păstează-le curate. Dacă aplici culoarea cu degetele, rezultatul va fi unul natural.

Articole asemanatoare
Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor
Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!
Ce machiaj sa adopti in sezonul estival
Machiaj perfect pentru vara: bronze eyes, red lips

Comenteaza acest articol

Top 5 trucuri make-up de vară

by realitatea   1 min
0