Tabu
BEAUTYWhat's hot

Parfumul TRENDS by Adina Buzatu for her – De la controversa la eleganta

Marti seara, la Palatul Sutu, a avut loc evenimentul care a marcat lansarea parfumului TRENDS by Adina Buzatu for her.

Desi e abia lansat, este deja cunoscut datorita unei campanii publicitare indraznete, in care Adina Buzatu tine parfumul in mana, iar sticla reuseste sa mascheze chiar zona intima a unui barbat, care sta dezbracat intr-un pat, undeva in spate.

Daca reclama a starnit controverse, probabil si parfumul o va face, pentru ca a fost gandit ca o expresie a voluptatii si a senzualitatii feminine, fiind creat pe o structura orientala, picanta. Acesta este cel de-al doilea parfum al Adinei Buzatu, dupa varianta masculina, aparuta pe piata in urma cu patru ani care s-a bucurat de un real succes.

Intr-o atmosfera eleganta si innobilata de cele aproape doua secole de existenta a Palatului Sutu, numerosi numerosi invitati din lumea politica, a afacerilor si din showbiz au aplaudat la finalul serii prezentarea de moda TRENDS – colectia de iarna. Evenimentul a fost prezentat de Crina Matei.

Eu in general ma adresez barbatilor, ca dovada ca primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Aceasta prima experienta s-a bucurat de un mare succes si am primit multe aprecieri, dar si numeroase solicitari din partea doamnelor, care au dorit sa lansez un parfum si pentru ele. Iata-ma astazi in punctul in care pot sa le ofer ceea ce ce mi-au cerut. In aceasta seara lansez TRENDS by Adina Buzatu for her si sper sa se bucure macar de acelasi succes ca varianta masculina”, a spus Adina Buzatu.

La eveniment au fost prezenti oamenii politici Radu Berceanu, Adriean Videanu si Mircea Cazan, impreuna cu sotiile lor, dar si componentul trupei Sistem, actualmente senator, Ciprian Rogojan, Ion Dichiseanu, regizorul Toma Enache, Ovidiu Lipan Tandarica, Irina Margareta Nistor, Razvan Ciobanu, Iuliana Marciuc, Anca Turcasiu, Nico, Laura Nicolau, Irina Mohora, Mihaela Tatu, Gheorghe Turda, Bogdan Pricop, dar si Lucian Mindruta care si-a facut aparitia pe… bicicleta.

ARTICOLE SIMILARE

Parfumurile iernii de la Givenchy

realitatea

IMPOTENTA intelectuala naste monstri: De 8 Martie, femeile sunt c***e!

realitatea

VACANÅ¢A începe mai devreme cu Bioderma!

realitatea

Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

Andreea Damian

Uite cum arată CASA lui Mihai Bendeac (FOTO)

Aceste clişee ne dor (14) – “Refacerea vieţii”

Scrie un comentariu