Home > What's hot > MICA: “Frumoasa mea, printul a venit sa te ia!”

MICA: “Frumoasa mea, printul a venit sa te ia!”

Momente cutremuratoare la Spitalul Fundeni ieri. Toni Niculescu, tatal Michaelei “Mica”, fosta vedeta de la Abracadabra, a venit sa o vada pentru ultima oara in viata la spital. Toni a mangaiat-o pe cap si i-a spus plin de afectiune: “Frumoasa mea, Printul a venit sa te ia in brate!”…
Michaela Niculescu, cunoscuta de o tara intreaga drept Mica de la Abracadabra, printesa blonda care era mereu distribuita in roluri pozitive datorita zambetului candid, a renuntat la lumea artistica dupa Abracadabra.
Mica a preferat sa urmeze o facultate de Limbi si Literaturi Straine in locul celei de Actorie si mai mult, a obtinut un doctorat summa cum laude la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca producator, redactor si traducator la editura Humanitas, Michaela s-a dedicat apoi activitatii in educatie, fiind lector universitar, si jobului de la IBM. Putini cunosteau faptul ca Mica stie nu mai putin de 6 limbi straine.
In varsta de 31 de ani, ea a fost diagnosticata cu o afectiune grava a ficatului, starea ei inrautatindu-se in ultimele zile. Mica a fost internata la Fundeni si, se pare, dupa ultimele evaluari, medicii nu i-au mai dat multe sanse la viata. Ieri, ea a fost intubata, dupa ce plamanii i-au cedat. Potrivit reprezentatilor spitalului, Mica sufera de ciroza in stare avansata si nu se mai pune problema unui transplant.
Articole asemanatoare
Fostul logodnic al Michaelei Niculescu: «Am aflat de pe internet că Mica a murit»
El a fost iubitul Micai! Nu stia de boala, dar a iubit-o enorm, insa ea l-a indepartat
MICA a fost rapusa de un microb luat din spital!?
Mica de la “Abracadabra” a murit!

Comenteaza acest articol

MICA: “Frumoasa mea, printul a venit sa te ia!”

by   1 min
0