Tabu
Image default
What's hot

MICA: “Frumoasa mea, printul a venit sa te ia!”

Momente cutremuratoare la Spitalul Fundeni ieri. Toni Niculescu, tatal Michaelei “Mica”, fosta vedeta de la Abracadabra, a venit sa o vada pentru ultima oara in viata la spital. Toni a mangaiat-o pe cap si i-a spus plin de afectiune: “Frumoasa mea, Printul a venit sa te ia in brate!”…
Michaela Niculescu, cunoscuta de o tara intreaga drept Mica de la Abracadabra, printesa blonda care era mereu distribuita in roluri pozitive datorita zambetului candid, a renuntat la lumea artistica dupa Abracadabra.
Mica a preferat sa urmeze o facultate de Limbi si Literaturi Straine in locul celei de Actorie si mai mult, a obtinut un doctorat summa cum laude la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca producator, redactor si traducator la editura Humanitas, Michaela s-a dedicat apoi activitatii in educatie, fiind lector universitar, si jobului de la IBM. Putini cunosteau faptul ca Mica stie nu mai putin de 6 limbi straine.
In varsta de 31 de ani, ea a fost diagnosticata cu o afectiune grava a ficatului, starea ei inrautatindu-se in ultimele zile. Mica a fost internata la Fundeni si, se pare, dupa ultimele evaluari, medicii nu i-au mai dat multe sanse la viata. Ieri, ea a fost intubata, dupa ce plamanii i-au cedat. Potrivit reprezentatilor spitalului, Mica sufera de ciroza in stare avansata si nu se mai pune problema unui transplant.

ARTICOLE SIMILARE

MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!

IMAGINI de la nunta SANDREI STOICESCU / Invitat-surpriza: la asta nu te-ai fi asteptat!!!

realitatea

Paranormal! Aflat la picnic, Fuego a vazut-o pe Fecioara Maria

Ilinca Vandici, schimbare radicala de look!

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

CARMEN IOHANNIS – i s-au refuzat orele de clasa tinute in pijamale!

Scrie un comentariu