Tabu
Image default
CULTUREFASHIONWhat's hot

DEICHMANN: noua colecţie TOAMNĂ/IARNĂ 2013/14!

DEICHMANN cunoaşte noile tendinţe ale sezonului rece în materie de încălţăminte, de accea sare în ajutorul tău atât cu sfaturi de fashion şi cu produse în vogă!

Deoarece şi în moda de încălţăminte este valabil sloganul: “negrul este noul negru”, DEICHMANN foloseşte în colecţia toamnă/iarnă 2013-14 ca şi nonculoare legendarul negru. De asemenea, puteţi remarca şi culori de pietre preţioase precum: roşu-rubin, verde smarald sau albastru-safir, care sunt culorile de top ale sezonului şi care dau ţinutelor un aer de eleganţă şi feminitate irezistibilă. Niturile, în orice cantitate, asigură un look cool, rafinat. Ele împodobesc aproape toate modelele din acest sezon. O altă tendinţă curentă, care se regăseşte în colecţia DEICHMANN este aspectul camuflaj. Noile accesorii, acoperite parţial sau allover în tonuri nedefinite de verde-olive şi pământiu oferă un look Military.

Alte preferinţe ale sezonului sunt mocasinii, sneakerii peste gleznă, pummps-urile, cizmuliţele şi ghetele, al căror design se prezintă de la foarte elegant pana la sportiv. Totodată, în trend sunt şi cizmele în stil Cowboy şi Gaucho cu toc oblic şi cizmele cu tocuri şi carâmburi de diferite dimensiuni, toate acestea găsinduse, bineînţeles,  în colecţia DEICHMANN toamnă/iarnă 2013/14.

ARTICOLE SIMILARE

Din nou Lara Stone, de data aceasta în LOVE

realitatea

Cea mai GRASA femeie din lume – hiperactiva sexual!

Zable, o noua explozie de culoare si entuziasm

realitatea

Angela Merkel a fost nevoită să-i explice unei franțuzoaice de 101 de ani că nu este soția lui Macron

realitatea

UNTOLD 2023 | Programul complet din fiecare zi

Andreea Damian

Carine Roitfeld lucrează freelance pentru Chanel şi Fendi

realitatea

Scrie un comentariu