Tabu
Image default
CULTURE FASHION What's hot

DEICHMANN: noua colecţie TOAMNĂ/IARNĂ 2013/14!

DEICHMANN cunoaşte noile tendinţe ale sezonului rece în materie de încălţăminte, de accea sare în ajutorul tău atât cu sfaturi de fashion şi cu produse în vogă!

Deoarece şi în moda de încălţăminte este valabil sloganul: “negrul este noul negru”, DEICHMANN foloseşte în colecţia toamnă/iarnă 2013-14 ca şi nonculoare legendarul negru. De asemenea, puteţi remarca şi culori de pietre preţioase precum: roşu-rubin, verde smarald sau albastru-safir, care sunt culorile de top ale sezonului şi care dau ţinutelor un aer de eleganţă şi feminitate irezistibilă. Niturile, în orice cantitate, asigură un look cool, rafinat. Ele împodobesc aproape toate modelele din acest sezon. O altă tendinţă curentă, care se regăseşte în colecţia DEICHMANN este aspectul camuflaj. Noile accesorii, acoperite parţial sau allover în tonuri nedefinite de verde-olive şi pământiu oferă un look Military.

Alte preferinţe ale sezonului sunt mocasinii, sneakerii peste gleznă, pummps-urile, cizmuliţele şi ghetele, al căror design se prezintă de la foarte elegant pana la sportiv. Totodată, în trend sunt şi cizmele în stil Cowboy şi Gaucho cu toc oblic şi cizmele cu tocuri şi carâmburi de diferite dimensiuni, toate acestea găsinduse, bineînţeles,  în colecţia DEICHMANN toamnă/iarnă 2013/14.

ARTICOLE SIMILARE

Creierul ascundea secretul tineretii. In sfarsit, a fost descoperit!

Shaggy va concerta la Mamaia pe 29 august

realitatea

TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Charlie Sheen se retrage din lumea cinematografiei

SF ECATERINA si fetele nemaritate / Traditii si obiceiuri

Vanessa Paradis inregistreaza un nou album dupa divortul de Depp

Scrie un comentariu