Tabu
LIFE & LOVESlider

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

Dezamagirile sunt la tot pasul, sunt inevitabile, dar important este sa treci peste si sa iti oferi sansa de a iubi din nou. Esti om si faci greseli. Te indragostesti de persoane nepotrivite, iti creezi o falsa si temporara fericire si pierzi timp pretios. Cand o sa intelegi ca viata ta este o poveste si ca tu esti autorul? Trebuie sa traiesti simplu, in armonie, sa ii intelegi pe cei din jurul tau.

Daca te-ai intepat in spinii unui trandafir, nu trebuie sa ii urasti. Fereste-te de spini. Gaseste mereu iesirea de salvare din orice problema, nu te plafona. Meriti sa fii fericit si stii asta. Acorda-ti a doua sansa. Accepta suflete bune si calde langa tine. Revenind la iubire… Acest sentiment chiar iti da aripi. Persoana potrivita va aduce la viata tot ce e mai frumos din tine. Ca sa ai o relatie reusita, trebuie sa ai incredere in tine. Spune-ti zilnic ca esti frumoasa, puternica si ambitioasa. Parerea ta despre tine este ca o eticheta in frunte. Cei cu care interactionezi, citesc intai ce scrie pe fruntea ta. Aprecieaza-te. Nu cauta un corp frumos, cauta un suflet frumos care sa te inteleaga si iubeasca. Lasa trecutul, concentreaza-te pe prezent si viitor. Scrie pe nisip amintirile triste, iar pe cele fericite, pe piatra. Incepe o viata noua, creeaza-te, dezvolta-te pe toate planurile, fii mandra de omul care devii.

Suntem atat de preocupati de aspectul fizic, incat uitam sa avem grija de suflet. Gaseste timp si pentru el. Rezerva-ti o zi pe luna doar pentru tine. Trezeste-te la ce ora vrei, fa-ti o cafea, danseaza in timp ce iti faci dus, canta, bucura-te ca traiesti. Viata e doar una, dar daca e traita frumos, e de ajuns. Bucura-te de rasarit si apus, de orice adiere de vant, de orice ploaie, fii un om pozitiv. Universul comploteaza cu gandirea ta. Ofera-ti sansa de a iubi din nou viata, oamenii, lucrurile marunte.

ARTICOLE SIMILARE

Burgerii, fructele, pâinea: cele 10 alimente pe care ar trebui să le cumperi doar dacă sunt organice

realitatea

Andreea Mantea va avea propriul reality-show

Tabu Tabu

Fifty Shades of Grey: modul în care bestseller-ul deceniului ne-a schimbat viața sexuală

Andreea Damian

Jenna Jameson, regina porno, se intoarce! Sex cu 999 de persoane

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

5 moduri în care menții culoarea părului tău și 5 greșeli care o distrug

Andreea Damian

Scrie un comentariu