Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Mantea va avea propriul reality-show

Fermecătoarea vedetă revine pe micile ecrane din 5 octombrie, când Andreea Mantea va avea propriul reality show surprinzător, “Trăiri alături de Andreea Mantea”. Prin intermediul acestuia cei din față micilor ecrane pot deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care aceasta le trăiește zi de zi.
Fie că se află acasă, alături de membri ai familiei și prieteni, sau este angrenată în diverse situații de viață, activități profesionale sau de relaxare, îndrăgita vedetă va oferi cu generozitatea-i caracteristică adevărate porțîi de viață fanilor săi atât de numeroși. Emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi difuzată începând din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, la postul turcesc. Emoțiile iubitei prezentatoare TV sunt uriașe, pentru că, după o vacanță bine meritată, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din întreagă țară.

andreea mantea si fiul davidBucuria este copleșitoare și datorită faptului că în multe dintre situațiile expuse telespectatorilor se va află și micuțul David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani. “Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care ii voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne <întâlnim>”, a spus Andreea Mantea.
De la întâmplări cotidiente obișnuite din viață vedetei, activități casnice, ritualuri de frumusețe, discuții de toate zilele cu micuțul David și până la călătorii în locuri extraordinare și întâlniri memorabile cu oameni cu povești emoționante, de toate acestea vor avea parte telespectatorii postului turcesc urmărind reality-show-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Andreea Damian

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

realitatea

Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre nuntă: „Noi suntem căsătoriți”

Andreea Damian

Sissoko de la Masterchef a murit. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul bucătar

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

Andreea Damian

Scrie un comentariu