Tabu
Image default
PEOPLESlider

Donald Trump, mesaj sarcastic la adresa ducilor de Sussex: „Harry o să aibă nevoie de mult noroc”

Donald Trump a comentat sarcastic la adresa prințului Harry și a lui Meghan Markle, după ce un clip în care cei doi îi îndeamnă pe americani să iasă la vot. Președintele american l-a interpretat ca un apel de susținere a lui Joe Biden.

Deranjat de declaraţiile făcute de ducii de Sussex, Trump a criticat-o pe Meghan Markle, dorindu-i, ironic, „mult noroc” prinţului Harry.

Nu sunt fanul ei. Aș spune – și probabil a mai auzit asta – că îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că o să aibă nevoie”, a spus Trump, întrebat de jurnaliști cum comentează apelul celor către americani.

Într-un mesaj video difuzat miercuri de postul ABC cu ocazia publicării listei celor 100 de personalităţi ale anului de către revista Time, actriţa şi soţul ei au subliniat, fără să menţioneze vreodată numele lui Donald Trump, importanţa crucială pe care ar avea-o, în opinia lor, alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie.

„La fiecare patru ani, ni se spune: Acestea sunt cele mai importante alegeri din viaţa noastră. Cele de acum sunt cu adevărat aşa. Atunci când votăm, valorile noastre sunt în joc, vocile noastre se fac auzite”, a declarat Meghan. „Este crucial să respingem discursul care incită la ură, dezinformarea şi atacurile online”, a declarat la rândul lui prinţul Harry.

ARTICOLE SIMILARE

Care este cea mai mare suferință a Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Cum a apărut Meghan Markle după anunțul dureros al avortului suferit în luna iulie

Andreea Damian

Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a făcut cântărețul în Constanța

Andreea Damian

Emilia Clarke, la un pas de moarte. Imagini rare de pe patul de spital

Andreea Damian

Sean Penn se află pe teritoriul Ucrainei şi filmează un documentar despre invazia Rusiei

Andreea Damian

Upcycling | Cel mai frumos brad de Crăciun cu zero deșeuri

Andreea Damian

Scrie un comentariu