Tabu
PEOPLE Slider

Donald Trump, mesaj sarcastic la adresa ducilor de Sussex: „Harry o să aibă nevoie de mult noroc”

Donald Trump

Donald Trump a comentat sarcastic la adresa prințului Harry și a lui Meghan Markle, după ce un clip în care cei doi îi îndeamnă pe americani să iasă la vot. Președintele american l-a interpretat ca un apel de susținere a lui Joe Biden.

Deranjat de declaraţiile făcute de ducii de Sussex, Trump a criticat-o pe Meghan Markle, dorindu-i, ironic, „mult noroc” prinţului Harry.

Nu sunt fanul ei. Aș spune – și probabil a mai auzit asta – că îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că o să aibă nevoie”, a spus Trump, întrebat de jurnaliști cum comentează apelul celor către americani.

Într-un mesaj video difuzat miercuri de postul ABC cu ocazia publicării listei celor 100 de personalităţi ale anului de către revista Time, actriţa şi soţul ei au subliniat, fără să menţioneze vreodată numele lui Donald Trump, importanţa crucială pe care ar avea-o, în opinia lor, alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie.

„La fiecare patru ani, ni se spune: Acestea sunt cele mai importante alegeri din viaţa noastră. Cele de acum sunt cu adevărat aşa. Atunci când votăm, valorile noastre sunt în joc, vocile noastre se fac auzite”, a declarat Meghan. „Este crucial să respingem discursul care incită la ură, dezinformarea şi atacurile online”, a declarat la rândul lui prinţul Harry.

ARTICOLE SIMILARE

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

Andreea Damian

CONCURS INCHEIAT: Castiga unul din cele 5 seturi de masti 7th Heaven!

realitatea

Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari

Andreea Damian

Cum arătau Rona Hartner și Ioana Ginghină în adolescență

Tabu Tabu

Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”

realitatea

Scrie un comentariu