Tabu
lifestyle

Aerobic și dans la metrou cu Nestlé Fitness

Este o nouă provocare lansată de Nestlé Fitness consumatorilor: în perioada 12-23 octombrie, sunteți invitați la 20 de minute de gimnastică de înviorare la metrou. De luni până vineri, în câte o stație de metrou, o echipă formată din 10 dansatori susține un program de aerobic combinat cu pași de dans, pe melodia noului spot Nestlé Fitness.

Coregrafia este realizată de C.R.B.L, iar soția sa, Lena, este instructoarea care coordonează echipa de dansatori pe tot parcursul campaniei. Trecătorii din cele mai mari 10 stații de metrou incluse în această campanie sunt invitați să se alăture echipei de dans și să își facă ziua mai plăcută cu puțină mișcare și o gustare de „90Kcal și niciun regret“.

Batoanele Nestlé Fitness din cereale integrale combină plăcerea gustului cu grija pentru menținerea siluetei, fiind în orice moment al zilei o gustare delicioasă și hrănitoare.

Circuitul aerobicului în natură după umrmătorul itinerariu: Eroilor (peronul central) – 12 octombrie, Aviatorilor – 13 octombrie, Piața Victoriei – 14 octombrie, Pipera – 15 octombrie, Universitate – 16 octombrie, Titan – 19 octombrie, Politehnica – 20 octombrie, Dristor 2 – 21 octombrie, Piața Unirii (tronson 1) – 22 octombrie, Izvor – 23 octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

S-a inventat pastila care ar putea șterge amintirile neplăcute din memorie

realitatea

Britney Spears, 10 milioane de dolari pe shopping

realitatea

TOP 10 TABU, THIRTIETH EDITION

realitatea

Celine Dion este insarcinata

realitatea

FUNNY sau OBSCEN? Un tricou cu REGINA topless provoaca controverse

Ghici cine își ține băiețelul în brațe

realitatea

Scrie un comentariu