Tabu
lifestyle

Obiectele cu cele mai frumoase povesti din licitatia Tabu

1. Romanita Iovan a donat o papusa din celebra ei colectie de papusi din portelan.

2. Radu Afrim a donat premiul Uniter pe care l-a primit in 2006 pentru cel mai bun regizor si haina George Enache pe care a purtat-o cu acea ocazie.

3. Andi Vasluianu a donat si el un trofeu: premiul CineMAiubit castigat in 2003.

4. Gabriela Vranceanu Firea, vedeta Tabu de pe coperta numarului de noiembrie, a donat pixul Montblanc care a insotit-o pe intreg parcursul ei la emisiunea “Stirea zilei”, si cartea “Observator” a carei autoare este, cu autograf.

5. Actorul Adrian Vancica, pe care l-ati vazut in “Hartia va fi albastra”, “Amintiri din Epoca de Aur” si “Boogie”, a donat primul portofel pe care si l-a cumparat vreodata, pe vremea cand era inca student.

6. Nicoleta Luciu, vedeta de pe coperta revistei Tabu de octombrie, a donat un obiect foarte drag ei: un inel primit cadou de la sora sa, Iuliana, cand aceasta si-a deschis propria afacere cu bijuterii. Inelul Nicoletei este insotit de o scrisoare emotionanta care spune povestea obiectului.

7. Malvina Cservenschi a fost una dintre cele mai mari sustinatoare ale sale-ului caritabil Tabu. Ea a fost cea care a alertat colegii TVR ca avem nevoie de ajutor, a donat o multime de lucruri. Printre ele, trei mici bratari rosii pe care le-a facut chiar ea.

8. Zoli Toth de la Sistem este de multa vreme un prieten al revistei. A aparut in mai multe randuri in Tabu, ne-a povestit toate cele, iar acum s-a alaturat initiativei noastre donand un obiect foarte drag si semnificativ pentru el: perechea de jeans pe care a purtat-o atunci cand Sistem si Luminita Anghel au castigat locul III la Eurovision cu melodia “Let me try”.

9. Dragos Bucurenci a fost o vreme colegul nostru de hol, a scris pentru Tabu, a consiliat revista pentru numerele eco si a aparut in diverse posturi in revista de-a lungul timpului. Donatia lui, Sonetele lui Shakespeare, a generat deja o lupta aprinsa intre licitatori.

ARTICOLE SIMILARE

O vedeta s-a deghizat ca sa bea nestingherita in Vama Veche

Ce cărți preferă vedetele de la noi

realitatea

Angelina Jolie stă dezbrăcată în fața copiilor

realitatea

Jessica Biel strip tease

realitatea

SERGIU NICOLAESCU si-a presimtit moartea! Ultimul MESAJ!

Jordan, răpusă de alcool – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu